Valtra / AGCO Corporation

Toteutimme maailman suurimpiin lukeutuvan traktorivalmistajan Suomessa valmistettavalle Valtra tuotemerkille oman iPad-applikaation. Applikaatio esittelee näyttävästi Valtran malliston.

Valtralle räätälöity applikaatio iPadin näytöllä

Traktorimallisto näyttävästi esille

Applikaatio esittelee Valtran traktorimalliston. Kieliversioita on useita. Sovellus perustuu Valun kehittämään Showell-alustaan, joka mahdollistaa sisältöjen ylläpitämisen keskitetysti. Sovelluksen käyttäjät voivat tutustua sisältöihin myös ilman internet-yhteyttä. Videoiden, esitteiden ja kuvien lisäksi tarjolla on vuorovaikutteisia sisältöjä kuten mm. nopeuslaskuri ja 360 asteen interaktiivinen panoraama traktorin ohjaamosta ja oman traktorin räätälöintityökalu.

Traktorin omistajat löytävät kirjautuessaan sovelluksen sisällä olevaan ”omistajien osioon” heille tarkoitettua lisätietoa, kuten oppaita ja ohjevideoita.

Valu vastasi applikaation määrittelystä, visuaalisesta suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta. Julkaisu hoidettiin yhteistyössä AGCO USA:n kanssa.

Saavutetut hyödyt

Applikaation avulla Valtra pääsi mukaan tablet-laitteille tarjottavien sovellusten kasvavaan joukkoon, jossa merkittävät brändit ovat mukana. Traktori on iso investointi ja ostopäätöstä edeltää usein tarkka perehtyminen tuotteen ominaisuuksiin. Valtran applikaatio tukee mielikuvaa edelläkävijyydestä ja viimeisimmästä teknologiasta.

Valtralla on myös runsaasti merkkiuskollisia ”faneja”. Applikaation avulla asiakkaat toimivat itse myyjinä, esitellessään ylpeänä applikaation avulla Valtran tuotteita. Applikaatio innostaa kaikenikäisiä, joten positiiviset vaikutukset ulottuvat aina kauas tulevaan.

Tutustu Valtra-applikaatioon Lataa AppStoresta

Kiinnostuitko?

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää mobiiliratkaisuistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403