DNA

Valuer-vuosikertomusalusta vakuutti DNA:n vuosikertomuksen yhteydessä. Valu toteuttaa nyt DNA:n osavuosiraportoinnin kvartaaleittain.

DNA sai visuaalisesti näyttävän vuosiraportin

Teleoperaattori halusi verkkovuosikertomukseensa nuorekkuutta ja raikkautta. Valu Digital toteutti vuosikertomuksen toivotulla uudella otteella.

– Työskentelystä jää hyvä fiilis asiakkaalle. Valu Digitalilla saadaan heti juonen päästä kiinni ja ymmärretään, mitä me asiakkaana toivomme ja haemme. Odotuksiimme on aina vastattu, viestinnän asiantuntija Hanna Karppinen DNA:lta kertoo.

"Valu Digitalilla saadaan heti juonen päästä kiinni ja ymmärretään, mitä me asiakkaana toivomme ja haemme."

~ Hanna Karppinen, Viestinnän asiantuntija, DNA

Tuloksena houkutteleva vuosikertomus

Vuoden 2015 verkkovuosikertomukseen DNA halusi uutta raikkautta ja nuorekkuutta. Tavoitteena oli raportti, joka houkuttelee lukemaan. Hanna Karppinen kehuu lopputulosta juuri toivotunlaiseksi:

– Heti ensimmäiset layoutit nähdessäni olin vakuuttunut. Vuosikertomus on visuaalisesti näyttävä, tekstipaikat ovat napakoita, kuvat suuria ja kokonaisuus helppokäyttöinen. Valu Digitalilta sai tuen ja avun projektin kaikissa vaiheissa. Tämä projekti onnistui todella hyvin.

DNA:lla ja Valu Digitalilla on pitkä yhteistyöhistoria. DNA:lle on vuosien ajan tehty verkkovuosikertomukset ja osavuosikatsaukset.

Tutustu DNA:n verkkovuosikertomukseen! Siirry vuosikertomussivustolle tästä

Kysy lisää toteutuksistamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403