Finnpilot

Valun toteuttaman verkkopalvelun avulla luotsauksen tilaaminen on helppoa ja heti etusivulla on mahdollista nähdä kattava luettelo ajantasaisesta luotsausliikenteestä.

Asiakaspalvelu uudelle tasolle

Luotsauslaitos Finnpilot sai käyttöönsä työkaluja, jotka tarjoavat sen kansainvälisille asiakkaille tyylikästä ja käytännöllistä palvelua.

Finnpilot Pilotage Oy on valtion omistama, luotsauspalveluja tarjoava yritys. Se on viime vuosina kehittynyt itsenäisenä toimijana, joka haluaa tuoda esiin persoonallista ilmettään ja palveluitaan. Verkkopalvelu-uudistuksella parannettiin Finnpilotin palveluja erityisesti kansainvälisille meriliikennöitsijöille. Lisäksi luotiin sivustolle visuaalinen ilme, joka tukee asiantuntijayrityksen imagoa.

"Meistä tuntui, että me asiakkaana olemme tärkeä."

~ Viestintäpäällikkö Sari Turkkila, Finnpilot

Näyttävä ja palveleva sivusto

Finnpilotin toiminta on lakisääteistä palvelua, mutta yritys haluaa tarjota kansainvälisille asiakkailleen enemmän. Uudistuksessa Finnpilotille tehtiin uusi verkkosivusto, jossa luotsauksen tilaaminen ja seuraaminen sujuu vaivattomasti. Visuaalisesti uusi sivusto tukee yrityksen henkeä ja tavoitteita. Sivuston lisäksi Finnpilotille toteutettiin yhteiskuntavastuuraportti.

Ketterää ja toimivaa yhteistyötä

Finnpilotin viestintäpäällikkö Sari Turkkilan mukaan yhteistyö Valu Digitalin kanssa on ketterää ja asiakkaan tarpeisiin reagoidaan nopeasti.

– Meille Finnpilotissa suurin työ oli miettiä etukäteen, mitä itse haluamme uudistukselta. Kun uudistus toteutettiin käytännössä, kaikki sujui hyvin. Asiat hoidettiin täsmällisesti ja ketterästi. Kysymyksiimme ja toiveisiimme vastattiin nopeasti. Meistä tuntui, että me asiakkaana olemme tärkeä. Odotamme mielenkiinnolla myös tulevaa yhteistyötä. Valu Digitalilla näyttää olevan paljon tarjottavaa, Turkkila sanoo.

"Kun uudistus toteutettiin käytännössä, kaikki sujui hyvin. Asiat hoidettiin täsmällisesti ja ketterästi. Kysymyksiimme ja toiveisiimme vastattiin nopeasti."

~ Viestintäpäällikkö Sari Turkkila, Finnpilot

Tutustu toteutukseen! Siirry Finnpilotin sivustolle

Kiinnostuitko?

Yhteydenotto

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403