Lumene

Lumene valitsi Showellin myynninedistämisen työkaluksi. Showellin avulla Lumene on saanut merkittäviä hyötyjä omaan toimintaansa.

Myynti sujuvasti digiaikaan

Lumene Oy on tunnettu suomalainen kosmetiikka-alan yritys, joka hyödyntää Showellin monipuolisia ominaisuuksia toiminnassaan. Myyjien päivittäinen työ ketjujen kanssa on muuttunut merkittävästi parempaan suuntaan Showellin käyttöönoton jälkeen.

Showellin avulla ketju- ja kauppakohtaisten myyntiraporttien ja kampanjoiden jakaminen onnistuu vaivatta. Esimerkiksi kampanjoiden menestys näkyy myyjille suoraan Showellin kautta. Myyjien ei myöskään tarvitse arvailla, miten tuotteet tulee myymälässä laittaa esille, sillä Showelliin ladatut kampanjoiden ja kalusteiden esillepano- ja hyllykuvat kertovat tarkalleen, kuinka asettelu tulee tehdä.

"Eräässä perjantaisessa myyntikokouksessa avasimme Showellin myyjille ja jo seuraavana maanantaina se oli kaikilla myyjillä käytössä!"

~ Tomi Puusaari, National Sales Manager, Lumene

Brändi esille tehokkuudesta tinkimättä

Showell-sovelluksen haluttiin korostavan Lumenen uutta brändiä ja ydinviestiä: tuotteiden pohjana on Pohjoisen luonnon parhaat raaka-aineet, erityisesti puhdas vesi. Alkunäkymän video tuo Lumenen brändin vahvasti esille ja herättää keskustelua. Myyjillä on nopea pääsy ajankohtaisiin esityksiin ja asiakkaita kiinnostaviin uutuuksiin. Showell näyttää hyvältä ja tekee myyntityöstä tehokkaampaa!

Katso video Lumenen kokemuksista Siirry Showell-sivustolle

Kiinnostuitko Showellista?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jätä viesti alla, niin olemme sinuun yhteydessä

Sami Suni

Sami Suni / Johtaja, Valu Mobile

sami.suni@showell.com / 010 4235 401