Marttaliitto

Marttaliitto valitsi Valun verkkopalvelu-uudistuksen toteuttajaksi. Laajaa sivustoa kehitetään aktiivisesti vastaamaan koko ajan paremmin kohderyhmien tarpeita.

Marttaliitolle laaja verkkopalvelu-uudistus

Mitä tehtiin?

  • Kattojärjestön ja paikallisyhdistysten toiminta yhdelle sivustolle
  • Verkkokauppa monikauppiasjärjestelmällä mm. kursseja, koulutuksia ja tuotemyyntiä varten
  • Monipuoliset suodatukset hakemistoihin, kuten tapahtumiin, yhdistyshakuun ja reseptihakuun
  • Visuaalinen ilme nuorekkaaksi ja asiakasläheiseksi

"Valun työskentely Marttaliiton kanssa oli tuotteliasta, joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Valulaisia ajoi eteenpäin halu onnistua."

~ Susanne Ranta-Kiiski, projektipäällikkö

Laaja kokonaisuus yhteen paikkaan

Perinteikkäällä Marttaliitolla on ympäri Suomea runsaasti toimintaa, kuten tapahtumia ja kursseja. Valu Digital toteutti Marttaliitolle laajan verkkopalvelu-uudistuksen. Taustalla oli tarve koota suuren järjestön toiminta verkossa yhteen paikkaan.

Uudessa verkkopalvelussa kaikki tärkeä tieto on löydettävissä ja palvelut ostettavissa valtakunnallisesti.

Joustava alusta tukee toiminnan muutosta

Marttaliiton näkökulmasta sivustouudistus on osa suurempaa, koko liiton toimintaa muuttavaa kokonaisuutta. Kun olemassa olevat toimintatavat muuttuvat, korostuu verkkotyökalujen joustavuus ja luotettavuus.

WordPress-alusta on osoittautunut joustavuudessaan Martoille oikeaksi valinnaksi. Blokkiajattelu, jossa jokaisesta sivusta on mahdollista muokata omannäköisensä, palvelee muuttuvia sisällöntuotantotarpeita.

- On tärkeää, että asiakas saa toimittajalta asiantuntevan ohjeistuksen alustan käyttöön, jotta mahdollisuudet hyödynnetään maksimaalisesti, uudistusta johtanut projektipäällikkö Susanne Ranta-Kiiski toteaa.

"Meillä oli asiakkaan kanssa hyvä yhteishenki ja työtä oli hauskaa tehdä. Mitä omaan projektitiimiimme tulee, niin olen ylpeä heidän työpanoksestaan"

~ Harri Valkonen, projektipäällikkö, Valu

Tutustu toteutukseen! Siirry Marttojen sivustolle

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403