Nordic Investment Bank

Nordic Investment Bankille verkkoviestintä on erittäin tärkeässä roolissa organisaation viestinnässä. Verkkopalvelu on suunniteltu palvelemaan rahoituslaitoksen eri kohderyhmien tarpeita.

Nordic Investment Bank

Kahdeksan valtion omistama rahoituslaitos luottaa Valu Digitaliin verkkoviestinnän kokonaisvaltaisena kumppanina. Pääsivuston lisäksi Valu on toimittanut NIB:lle verkkovuosikertomuksia ja uutiskirjejärjestelmän.

NIB:n pääsivuston toimituslaajuus sisälsi verkkopalveluiden teknisen toteutuksen ja Base C6 -julkaisujärjestelmän. Julkisen pääsivuston laajuus on noin 600 sivua. Samaan alustaan toteutettiin lisäksi NIB:n verkkovuosikertomukset (v. 2010 alkaen) sekä uutiskirjejärjestelmä.

Kahdeksan valtion omistama rahoituslaitos luottaa Valu Digitaliin verkkoviestinnän kokonaisvaltaisena kumppanina.

NIB:n verkkopalvelu kannettavan näytöllä

Ominaisuudet

Verkkopalvelu hyödyntää monipuolisia tyylejä ja sisältöjen automaattista yhdistelyä metatietojen avulla. Lisäksi verkkopalveluun on toteutettu uutis-, tapahtuma-, case-, yhteystieto- ja lainahakemistot. Muita ominaisuuksia ovat mm. monipuoliset RSS-syötteet, uutiskirjeen tilausmahdollisuus sekä tehokkaat hakuominaisuudet.

Hyödyt

Verkkopalvelut ovat merkittävä viestintäkanava NIB:lle. Toteutettu sivusto tukee asiakkaan julkisuuskuvaa tehokkaana ja avoimesti toimivana rahoitusalan asiantuntijayrityksenä. Hakemistojen ja monipuolisen hakutoimintojen avulla tiedot löytyvät nopeasti ja vaivattomasti. Sivusto osaa älykkäästi tarjota muuta aiheeseen liittyvää tietoa käyttäjille. Aikaa, vaivaa ja rahaa säästyy, kun samalla alustalla pystytään ylläpitämään useita eri sivustoja ja uutiskirjeitä.

Tutustu toteutukseen! Siirry NIB:n verkkopalveluun

Kiinnostuitko?

Yhteydenotto

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi