Riihimäen kaupunki

Riihimäki halusi nostaa kuntaviestinnän aiempaa paremmalle tasolle ja valitsi tekniseksi toteuttajaksi Valun. Valu toteutti sivuston valmiiksi suunnitellun sivustokonseptin hyödyntäen.

Tekninen toteutus valmiille konseptille

Valu Digital rakensi Riihimäen kaupungille verkkopalvelun, joka toteutettiin valmiiksi suunnitellun sivustokonseptin pohjalle.

Ennen teknistä toteutusta kaupunki oli teettänyt konseptisuunnittelun, joka sisälsi tarkat näkemykset visuaalisuudesta ja sivuston rakenteesta. Valu puolestaan toi kokonaisuuteen loppukäyttäjän näkökulman ja asiantuntemuksen teknisiin ratkaisuihin, kuten tapahtumakalenteriin, kuvapankkiin ja lomakeupotuksiin.

"Valu reagoi nopeasti projektin aikana ilmenneisiin tarpeisiimme."

~ Anna Availa, viestintäpäällikkö, Riihimäen kaupunki

Helppo päivittää

Kaikissa sivuston teknisissä ratkaisuissa huomioitiin helppokäyttöisyys, joka näkyy päivitysten teon vaivattomuutena. Riihimäellä on kuultu hyvää palautetta paitsi uuden sivuston ylläpitäjiltä, myös loppukäyttäjiltä.

– Valu reagoi nopeasti projektin aikana ilmenneisiin tarpeisiimme. Aikatauluissa pysyttiin hyvin ja saatiin paljon aikaan, Olemme saaneet palautetta niin kaupunkilaisilta, kaupungin henkilöstöltä kuin päättäjiltäkin. Olen tyytyväinen lopputulokseen, Riihimäen kaupungin viestintäpäällikkö Anna Availa kertoo.

Kiinnostuitko?

Yhteydenotto

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kuntaviestinnän ratkaisuistamme.

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403