Sport Event Management Finland - markkinointisivusto

Näyttävä markkinointisivusto tehtiin napakassa aikataulussa

Kansainvälinen käyntikortti urheilulle

Sport Event Management Finland (SEMF) tekee Suomea tunnetuksi kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäjille ja urheilijoille. Yksikkö toimii Lahti Region Oy:n (visitlahti.fi) yhteydessä. Hankkeen taustalla on viisi eri kaupunkia sekä laaja urheilu- ja matkailunedistämisverkosto.

Osana hanketta haluttiin rakentaa markkinointisivusto Sportsfinland.com. Se kokoaa urheilutoimijoita kiinnostavat tiedot yhteen paikkaan ja tuo esiin kaupunkien tarjontaa. Sivusto tukee myös promootiotyötä kansainvälisissä tapahtumissa ja jää pysyväksi tiedonlähteeksi hankevuosien jälkeen.

"Meillä oli muutama benchmark vastaavista markkinointisivustoista. Alusta asti näimme että wau, nyt syntyy makeampaa jälkeä kuin maailmalla. Lopputulosta kehtaa esitellä."

~ Jani Backman, projektipäällikkö, Sport Event Management Finland

Uusi sivusto nopeasti maaliin

Lähtölaukauksesta kului vain reilu kuukausi, ja suoraviivaisen verkkosivuston tekninen toteutus oli valmis. Yhteensä koko projekti kesti muutaman kuukauden verran.

“Olimme saaneet aiemmin valmiiksi Visitlahti.fi:n sivustouudistuksen. Totesimme, että voisimme hyödyntää samanlaista rakennetta myös Sportsfinland.comin puolella. Valun kautta tuli vielä muutamia tarkentavia ehdotuksia ja muokkauksia, ja pian pääsimme jo syöttämään sisältöjä”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jani Backman.

Aikaa säästyi, kun WordPressin sisältöelementtejä, kuten Gutenberg-lohkoja, navigaatiorakennetta tai footer- ja header-elementtejä, ei tarvinnut rakentaa alusta asti. Sivusto on silti itsenäinen kokonaisuus ja sen sisällöt ovat uusia.

Raameina valmis budjetti ja aikataulu

SEMF sai markkinointityön tueksi toimivat sivut, joiden ylläpito on helppoa. Etukäteen määritelty, maltillinen budjetti piti kutinsa, samoin toive julkaisuajankohdasta, Jani Backman kiittää:

“Valun tiimi pilkkoi projektin osiin, laati aikataulun ja siinä pysyttiin. Julkaisun jälkeen saimme vielä analytiikkatyökalut hyvin haltuun. Näin saamme kaiken hyödyn irti uudesta sivustosta. Kävijätilastot kertovat, että vierailijoita on julkaisun jälkeen ollut joka puolelta maailmaa. Kansainvälisyystavoitteessa on siis onnistuttu!”

Tutustu toteutukseen! sportsfinland.com

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!