VR Track

Attracktive-verkkolehti on VR Trackin sidosryhmälehti, joka syventää artikkelien ja blogitekstien kautta yrityksen toiminnasta syntyvää mielikuvaa sekä rakentaa VR Trackin hakukonenäkyvyyttä kovemmalle tasolle.

VR Track sai joustavan verkkolehden

VR Track Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakentajista ja suunnittelijoista. Yrityksen erikoisosaamista ovat suunnittelu- ja rakentamispalvelut sekä kunnossapito. VR Track toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Virossa.

Joustava pakettiratkaisu teki toimitusprosessista nopean ja vaivattoman, mutta samalla huomioi asiakkaan yksilölliset toiveet.

Attracktive desktop mock

Vaivaton pakettiratkaisu

Valu toteutti VR Trackille verkossa toimivan sidosryhmälehden. Työ sisälsi visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen. Attracktive-lehti tehtiin Valun Mago Pro -verkkolehtipakettina, johon kuuluu jatkuvan julkaisun ominaisuus ja räätälöitävä ulkoasu. Joustava pakettiratkaisu teki toimitusprosessista nopean ja vaivattoman, mutta samalla huomioi asiakkaan yksilölliset toiveet. Verkkolehden päivittäminen jatkossa asiakkaalle helppoa WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Tutustu verkkolehteen! Siirry Attracktive-lehteen

Kiinnostuitko?

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää verkkolehtiratkaisuistamme.

Toni Hintikka

Toni Hintikka / Tuoteasiantuntija

toni.hintikka@valu.fi / 010 4235 404