NRC Group

NRC Group laajensi yhteistyötä Valun kanssa verkkolehti-toteutuksen jälkeen. Valu suunnitteli ja toteutti pääsivuston samaan henkeen sopivaksi Attracktive-verkkolehden kanssa.

NRC Group: vahva digiläsnäolo ja joustava sivusto

NRC Group Finland Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys sekä rautatiemateriaalien toimittaja. Valu toimitti NRC Group Finlandille kokonaisvaltaisen verkkosivuston ja digiviestinnän uudistuspalvelun. Uudistuksen tavoitteena oli palveluista ja ajankohtaisista aiheista raikkaasti viestivä sivusto, joka luo positiivista työnantajamielikuvaa. Valu oli jo aikaisemmin toteuttanut NRC Groupille Attracktive-sidosryhmäjulkaisun, jonka visuaalisuus ja joustavat ylläpitomahdollisuudet toimivat verkkosivuston esikuvana.

Projekti sai vahvan alun Valun tekemän analytiikka-arvion pohjalta.
– Hakukonenäkyvyyden ja konversioiden toteutumisen lisäksi arvioimme NRC Groupin diginäkyvyyttä sekä sivuston käytettävyyttä ja sisältöjä, alkupään analyysistä vastannut, Vesa Lehtinen kertoo. Tämä loi hyvän pohjan keskustelulle, jossa asiakas ja toimittaja asettivat tavoitteet ja hakivat yhdessä parhaat keinot niiden saavuttamiseksi.

 

"Hakukonenäkyvyyden ja konversioiden toteutumisen lisäksi arvioimme NRC Groupin diginäkyvyyttä sekä sivuston käytettävyyttä ja sisältöjä."

~ Vesa Lehtinen, Asiantuntija

Mitä tehtiin?

  • Analyysi lähtötilanteesta: hakukonenäkyvyys, konversiot, käytettävyys ja sisällöt
  • Kehityssuositukset verkkosivustolle ja digiviestintään
  • Rautalangat, blokkisuunnittelu
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Tekninen toteutus
NRC Groupin verkkosivu kannettavan näytöllä

Joustavuutta sivupohjiin blokeilla

Sivupohjien ja sivujen ylläpidon joustavuus olivat uudistuksen keskeisiä tavoitteita. Siksi yksittäisiä sivupohjamalleja ei lyöty lukkoon, vaan asiakkaan käyttöön suunniteltiin valikoima blokkeja eli sisältöelementtejä. Niistä asiakas sai itse rakentaa halutun näköiset alasivut eri sisältökokonaisuuksille. Blokkien käyttö antaa tilaa erilaisille kuvien ja tekstin yhdistelmille, eri levyisille tekstipalstoille ja nostoille.

Blokkeja käytettäessä Valun palveluun kuuluu asiakkaan niin toivoessa opastus toimivien ja helppokäyttöisten sivujen koostamiseen. Valu suunnittelee asiakkaan käyttöön mallisivupohjat, jotka perustuvat sivuston viestinnällisiin tai myynnillisiin tavoitteisiin ja hyviksi havaittuihin käytäntöihin. Mallipohjat suunnitellaan sovituille sivuille, kuten etusivulle, laskeutumissivuille ja lähinnä tekstiä sisältäville alasivuille.

 

Tutustu toteutukseen! Siirry NRC Groupin sivustolle

Kiinnostuitko?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jätä viesti lomakkeen avulla ja olemme sinuun yhteydessä!

Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403