Hakukoneoptimointi eli SEO

Verkkosivun hyväkään sisältö ei hyödytä ketään, jos kukaan ei löydä sitä. Mitä ylempänä sivu näkyy hakukoneiden hakutuloksissa sitä todennäköisemmin ihmiset avaavat sen.

Google järjestää sivut omien algoritmiensa mukaan ja tämä on aiheuttanut sen, että eri tahot kilpailevat parhaista sijoituksista hakukoneissa heille merkityksellisillä hakusanoilla. Kuitenkin Googlekin kehittää jatkuvasti algoritmejaan ja tekoälyn kehittyessä hakukoneiden "huijaaminen" on entistä vaikeampaa. Nykytilanteessa onkin tärkeää keskittyä rakentamaan kiinnostavaa sisältöä oikeille henkilöille hakukonenäkökulmaa kuitenkaan unohtamatta. Tarjoamme SEO-palveluita sisältökeskeisesti ja autamme asiakkaitamme rakentamaan kiinnostavaa ja löydettävää sisältöä verkkoon.

Myös verkkosivuston suorituskyky on nykyaikana erityisen tarpeellinen asia ottaa huomioon verkkosivustoa kehitettäessä tai uudistettaessa, koska hakukoneet huomioivat nykyään myös sivuston nopeuden vertaillessaan eri verkkosivustoja. Erityisesti mobiililaitteilla ja -yhteyksillä pienetkin parannukset verkkosivustoon voivat parantaa sivuston tuloksia mitattavasti. Lue täältä esimerkkejä, miksi suorituskykyn parantaminen on tärkeää.

Palvelumme

Tarjoamme hakukoneoptimointia erilaisten asiantuntijapalvelupakettien kautta. Voit ostaa yhden tai useamman osasen.

Nykytilanteen kartoitus

Käymme läpi sivustosi nykytilanteen ja vertaamme tilannetta kolmen kilpailijasi tuloksiin. Annamme suosituksia toimenpiteistä, joiden avulla voit kasvattaa eroa kilpailijoihisi.

Avainsana-analyysi

Analysoimme Googlen omien ja muutaman muun työkalun avulla nykytilanteen ja annamme ehdotukset avainsanoista, joita tulisi käyttää sivuston sisällöissä luonnollisesti, mutta riittävästi.

Sisältöanalyysi

Käymme läpi sivuston tärkeimpien sivujen tekstisisällöt hakukoneoptimoinnin näkökulmasta ja annamme suosituksia tekstisisältöön, jotta sivu olisi paremmin löydettävissä hakukoneilla.

Tekninen SEO

Käymme läpi sivuston tärkeimmät sivut perinteisen hakukoneoptimoinnin näkökulmasta eli tarkistamme sivujen teknisen rakenteen ja annamme suositukset tehtävistä muutoksista.

Sivuston suorituskyky

Analysoimme ja teemme raportin verkkopalvelun suorituskyvystä. Annamme myös kehitysehdotukset, jotka voit antaa tekniselle toimittajalle tarvittavien muutosten tekemiseen.

Jatkuva seuranta

Hakukoneoptimointi on jatkuvaa työtä ja siksi tuloksia pitää tarkastella säännöllisesti. Monitoroimme sivustoja ja ilmoitamme hälyttävistä muutoksista.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää hakukoneoptimoinnista.
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

Ota yhteyttä

Jussi Mäkinen

Jussi Mäkinen,
web-konsultti