Toni Hintikka

Toni Hintikka

Työnkuva

Toimin Valu Digitalissa projektipäällikkönä. Vastuullani on erilaiset verkkopalveluprojektit. Toimin myös asiantuntijana myyntitilanteissa. Voin kertoa lisää tuotteistetuista Mago-verkkolehdestä ja Valuer-vuosikertomuksista.

Koulutustausta

Insinööri AMK, Informaatioteknologia

Kokemus ja osaaminen

Minulla on yli 13 vuoden kokemus it-alalta monipuolisista projekteista. Olen toiminut projekteissa niin projektipäälikkönä kuin toteuttajanakin. Osaamiseni verkkopalveluiden toteutuksesta on laaja. Toteuttajana olen tehnyt frontend-kehitystä ja konfiguroinut järjestelmiä. Kouluttajakokemusta on kertynyt 7 vuotta.

 

 Referenssit

Olen työskennellyt Valu Digitalilla vuodesta 2013 lähtien. Olen saanut olla toteuttamassa hienoja projekteja useille merkittäville asiakkaille. Olen päässyt tekemään vuosikertomuksia, verkkolehtiä ja toimimaan kumppanina verkkopalveluiden kehityshankkeissa. Teknologoina WordPress ja Base C6 Asiakkaita ovat muun muassa olleet Senaatti-kiinteistöt, Trafi, OP, SRV, Kesko, Huoltovarmuuskeskus, Jyväskylän Energia, Helsinki Hospital, Rauman Kaupunki, VR Track.

Aikaisemmin olen vetänyt erilaisia verkkosovellusprojekteja IBM-arkkitehtuurin päälle, enterprise ympäristössä. Open Source -maailmasta tuttuja alustoja ovat WordPress ja Joomla. Olen toteuttanut useita Enterprise Social Media projekteja IBM Connections sovelluksella. Descomin ajoilta kokemusta tuli tuotetiedonhallinan (PIM) osa-alueelta suurille verkkokaupoille.

 

 

Toni Hintikka

Toni Hintikka,
projektipäällikkö