Account Manager, 050 4003731

Toni Hintikka

Työnkuva ja osaaminen

Toimin Valulla asiantuntijatehtävissä. Minulla on yli 15 vuoden kokemus it-alalta monipuolisista projekteista. Olen toiminut projekteissa niin projektipäällikkönä kuin toteuttajanakin. Osaamiseni verkkopalveluiden toteutuksista on laaja. Toteuttajana olen tehnyt frontend-kehitystä ja konfiguroinut järjestelmiä. Kouluttajakokemusta on kertynyt 9 vuotta.

Koulutustausta

Insinööri AMK, Informaatioteknologia

Referenssit

Olen työskennellyt Valu Digitalilla vuodesta 2013 lähtien. Olen saanut olla johtamassa ja toteuttamassa hienoja projekteja useille merkittäville asiakkaille: räätälöityjä verkkopalveluita, vuosikertomuksia, verkkolehtiä ja mobiilisovelluksia. Teknologioina näissä ovat olleet lähinnä WordPress ja Base C6-C7. Asiakkaita ovat muun muassa olleet Senaatti-kiinteistöt, Trafi, OP, SRV, Kesko, Huoltovarmuuskeskus, Jyväskylän Energia, Helsinki Hospital, Rauman Kaupunki, VR Track, Nordic Investment Bank, AKK Sports ja monet muut.

Aikaisemmin olen vetänyt erilaisia verkkosovellusprojekteja IBM-arkkitehtuurin päälle, enterprise-ympäristössä. Open Source -maailmasta erityisen tuttuja alustoja ovat WordPress ja Joomla. Olen myös toteuttanut useita Enterprise Social Media -projekteja IBM Connections -sovelluksella. Kokemusta on kertynyt myös tuotetiedonhallinan (PIM) osa-alueelta suurille verkkokaupoille.

 

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Toni Hintikka

Toni Hintikka / Account Manager

toni.hintikka@valu.fi / 010 4235 404