Analytiikkapalvelut

Verkkoviestinnän tuloksellinen kehittäminen vaatii selkeät tavoitteet ja mittarit.

Verkkoviestinnässä ja verkkoliiketoiminnassa on oleellista saavuttaa asetetut tavoitteet. Tavoitteet määrittelevät, minkälaisilla mittareilla tavoitteiden toteutumista voidaan seurata ja arvioida. Tavoitteiden toteutumista on mahdollista seurata monen mittarin yhdistelmänä. Tästä syystä kuukausittaiset kävijämäärät ovat harvoin riittävä kohde ainoaksi verkkoviestinnän mittariksi onnistumista arvioitaessa.

Analytiikka ja asiantuntija auttaa onnistumisen mittaamisessa

Kokemuksemme mukaan verkkopalveluiden ja verkkoviestinnän kehittäminen sekä tulosten seuraaminen onnistuu parhaiten, kun verkkopalvelun analytiikkaa seurataan säännöllisesti. Analytiikan hyödyntäminen myös verkkopalvelu-uudistuksissa, erityisesti konseptisuunnittelussa, on nykyään hyvin tyypillistä.

Jatkuvan seurannan palvelu auttaa hahmottamaan, miten sisältö on vastannut kohderyhmän mieltymyksiin.
- Vesa Lehtinen
 

Käytämme verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten käytön seurannassa Google Analytics -palvelua. Google Analytics on maailman suosituin verkkopalveluiden analytiikkatyökalu. Asiantuntijamme ovat Google Analytics -sertifioituja.

Valu Digitalilta analytiikkaseuranta jatkuvana palveluna

Valu Analytiikka on sisällöntuotannon tehokkuuden seurantapalvelu, joka pitää sisällään viikottaisen koosteen sähköpostiin sekä 3kk välein tehtävän analyysin sisältäen suosituksia tehokkaan sisällön tekemiseen ja verkkoviestinnän kehittämiseen.

Valun seurantapalvelu tuo meille konkreettista hyötyä verkkoviestinnän tavoitteiden toteutumisen seurannassa ja palvelun kehittämisessä.
- Tuula Putkinen, Viestintäjohtaja, John Nurmisen Säätiö
 

Raporttien ja analyysin lisäksi palveluun on mahdollista liittää analyysin purku etäpalaverissa yhdessä asiantuntijan kanssa. Organisaation ulkopuolisen henkilön kautta omaan verkkoviestintään saa erinomaista näkökulmaa ja innostavia uusia ideoita!

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kysy lisätietoja!

Kysy lisää analytiikkapalveluista
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

Vesa Lehtinen

Vesa Lehtinen, Ratkaisukonsultti