Mobiilisovellus tablet-laitteella

Mobiilisovellukset

Toteutamme mobiilisovelluksia eli applikaatioita kaikille älypuhelimille ja tableteille. Olemme erikoistuneet myyntiä ja markkinointia tukeviin sovelluksiin, joiden sisällöt ovat asiakkaan itsensä ylläpidettävissä. Toteuttamiemme sovellusten käytettävyys, nopeus ja toimivuus ovat huippuluokkaa.


Myyntisovellukset tableteille

Myyntisovelluksen avulla yritys pystyy keskitetysti jakamaan myyntiaineistot, kuten esimerkiksi PowerPointit, esitteet, kuvat ja videot myyjien tableteille. Mobiilisovelluksen kautta myyjät löytävät viimeisimmät esitykset hetkessä ja niiden esittäminen tapahtuu jouhevasti, ajasta ja paikasta riippumatta - myös silloin kun nettiyhteyttä ei ole.

Showell – Suomen johtava myyntisovellus mobiililaitteille

Showell - Suomen johtava myyntisovellus mobiililaitteille

Kehittämämme Showell-sovellus on heti käyttöönotettavissa. Se yhdistää verkossa toimivan hallinnan eli pilvipalvelun tabletille asennettuun esityssovellukseen. Showell pystytään myös räätälöimään visuaalisen ilmeen ja rakenteen osalta asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Myyntiesitysten lisäksi Showellia voidaan hyödyntää muun muassa liidien ja asiakastietojen keräämiseen sekä raportoimiseen. Kun kaikki aineistot ovat yhdessä paikassa ja aina käyttövalmiina, myyjät voivat käyttää aikansa olennaiseen - myyntityöhön. 

Asiakkaitamme ovat muun muassa Kesko, Ponsse, Wärtsilä, Veritas, Folksam, Biogen, Kekkilä, Fastems, Martela, Valtra, Lumene, Fortum, Rapala, Fredman Group, Teknoware, Sanoma Pro, Pyroll, Kaha, Aktia VRT Finland ja monet muut yritykset Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoa verkossa: www.showell.fi


Muut mobiiliapplikaatiot älypuhelimille ja tablet-laitteille

Mobiilisovellus on erinomainen ratkaisu, kun halutaan tarjota joko omalle henkilöstölle, kumppaneille tai asiakkaille palvelu, joka on aina käyttäjän mukana, vain yhden "täppäyksen" päässä. Käyttäjän ei tarvitse muistaa verkko-osoitteita tai kirjautumistunnuksiaan. Käytön helppous on keskeinen etu verrattuna nettiselaimella käytettäviin verkkopalveluihin. Push-viestien avulla voidaan aktiivisesti jakaa reaaliaikaista informaatiota suoraan käyttäjien mobiililaitteisiin. 

Toteutamme applikaatioita, jotka ovat ladattavissa sovelluskauppojen, esimerkiksi Applen App Storen tai Google Play -kaupan kautta. Palveluumme kuuluu koko toimitusketju: konseptointi, suuunnittelu, tekninen toteutus, testaus ja julkaisu. Palvelemme myös mainostoimistoja, viestintätoimistoja ja digitoimistoja, jotka haluavat tarjota omille asiakkailleen laadukkaita mobiiliratkaisuja. 

Teknologiat ja laitteet

  • iPhone ja iPad (iOS)
  • Android
  • Windows 10 
  • HTML5 
  • Showell SDK 

 

Esimerkkejä toteutuksistamme


Kysy lisää

Sami Suni

Sami Suni
CEO, Valu Mobile