LahtiMOB

Tekemistä siellä, missä olet 

LahtiMOB-mobiilisovellus näyttää kaupungin tapahtumat ja palvelut käyttäjän sijainnin mukaan.

Valu Digital toteutti Lahden kaupungille Apple- ja Android-alustoilla toimivan sovelluksen, joka tarjoaa tiedot kaupungin palveluista ja tapahtumista ja niiden sijainnista. Sovelluksella voi hakea kulttuuriin, liikuntaan, luontoon, terveyteen ja vapaa-aikaan liittyviä palveluja, paikkoja ja tapahtumia. Kaupalliset palvelut on rajattu toteutuksesta pois.

- Ideana on, että käyttäjä voi missä tahansa liikkuessaan hakea lähiympäristön kiinnostavat kohteet ja etsiä tekemistä. Sovellus tuo näkyviin myös palvelut, jotka helposti hukkuvat isolla kaupunkisivustolla. Esimerkiksi luontokohteita, kuten laavuja ja ulkokuntoilulaitteita on hankalaa paikantaa nettisivuilta, Lahden kaupungin verkkotiedottaja Juha-Pekka Huotari kertoo.

Ideana on, että käyttäjä voi missä tahansa liikkuessaan hakea lähiympäristön kiinnostavat kohteet ja etsiä tekemistä.
- Juha-Pekka Huotari, Lahden kaupungin verkkotiedottaja
 

Palveluja haetaan sovelluksessa kategorioittain. Hakutuloksessa näytetään etäisyys paikkaan kilometreissä tai kartta, jossa käyttäjä näkee oman sijaintinsa sekä haetun kategorian palvelut. Kartalta pääsee suoraan Google-reittihakuun.

- Meillä oli tavoitteena tuoda esiin Lahden kaupungin laajaa palvelutarjontaa, ja siinä on onnistuttu. Olen erityisen tyytyväinen sovelluksen visuaalisuuteen ja toteutustapaan, joka sopii nimenomaan mobiilikäyttöön, Juha-Pekka Huotari sanoo.

Tutustu sovellukseen 

Ota yhteyttä! 

Kysy lisää mobiilisovelluksistamme.
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 

 

 

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi