Gotech

Gotech-verkkolehti palvelee tukkukauppiaita

Valu Digital toteutti Mago-julkaisualustalle Elektroniikan tukkukauppiaat ry:n verkkomedian.

Elektroniikan tukkukauppiaat (ETK) ry on kodintekniikka-alan kaupan edunvalvontajärjestö. Se tilastoi, tiedottaa, osallistuu tutkimuksiin ja koulutustoimintaan sekä yhdistysten väliseen yhteistyöhön kodintekniikka-alaa ja kauppaa koskevissa asioissa. Valu toteutti yhdistykselle Gotech-verkkolehden, jonka tärkeimmät kohderyhmät ovat jäsenistö ja media. 

Olemme saaneet jäsenistöltämme erittäin positiivista palautetta verkkolehden ulkoasusta ja teknisestä toteutuksesta.
- Toimitusjohtaja Taina Luukkainen, ETK ry
 

- Halusimme yhdistyksellemme ajanmukaiset sivut. Lisäksi kaipasimme tiedonvälitykselle selkeää välinettä, kertoo ETK ry:n toimitusjohtaja Taina Luukkainen

Uuteen verkkolehteen haettiin erityisesti näyttävää visuaalisuutta ja selkeyttä. Gotech on jatkuvan julkaisun periaatteella toimiva verkkomedia, jonka sisältö koostuu artikkeleista, uutisista sekä tuote- ja palvelujulkaisuista. Nykyisten kohderyhmien lisäksi verkkomediaa halutaan jatkossa laajentaa palvelemaan myös kuluttajia ja kauppiaita.

- Olemme saaneet jäsenistöltämme erittäin positiivista palautetta verkkolehden ulkoasusta ja teknisestä toteutuksesta. Lisäksi olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Valu Digitalin kanssa. Valu oli meille uusi tuttavuus, ja projekti uuden yhteistyökumppanin kanssa oli alussa jännittävä paikka. Projekti sujui mallikkaasti: siihen liittyvä tiedotus oli toimivaa ja asiakas pidettiin hyvin ajan tasalla työn vaiheista. Lisäksi projektin toteutuksen valvonta toimi hyvin, Taina Luukkainen toteaa. 

Tutustu verkkolehteen

Verkkolehti toteutettu Mago-tuotteella

Kysy lisää toteutuksistamme

Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi