Intrum Justitian verkkolehti kannettavan näytöllä ja tablettilaitteella

Intrum Justitian sidosryhmälehti verkkoon

Verkossa julkaistavan lehden sisältöjä on helppo jakaa ja höydyntää eri kanavissa.

Luotettavuus ja joustava asiakaspalvelu leimasivat yhteistyötä aina ensitapaamisesta projektin loppuun saakka.
- Katja Luotola, viestintäpäällikkö
Intrum Justitia 
 

Luotonhallinnan asiantuntijayritys Intrum Justitia halusi siirtää aiemmin printissä julkaistun Intressi-lehden kokonaisuudessaan verkkoon. Verkkolehden ylläpito on joustavaa, koska julkaisutahdin voi itse määrittää ja sisältöjä on helppo hyödyntää eri kanavissa kustannustehokkaasti.

Valu Digital rakensi Intressi-lehden WordPress-pohjaiselle Mago-verkkolehtialustalle. Magossa lehden ulkoasu ja toiminnallisuudet räätälöitiin asiakkaan tarpeiden mukaan. 
- Odotimme alustalta hyvää analytiikkaa ja helppoa käytettävyyttä. Mago on vastannut näihin odotuksiin erittäin hyvin. Verkkolehtemme on hyvännäköinen ja toimii teknisesti moitteettomasti. Meidän on ollut hyvin helppo luoda sinne sisältöjä, Intrum Justitian viestintäpäällikkö Katja Luotola kertoo.

Sujuvasti edennyt verkkolehtiprojekti vietiin läpi aikataulussa ja hyvässä yhteistyön hengessä.
- Olemme erityisen kiitollisia siitä, että omien kiireidemme keskellä pystyimme luottamaan siihen, että Valu hoitaa hommat sovitusti. Luotettavuus ja joustava asiakaspalvelu leimasivat yhteistyötä aina ensitapaamisesta projektin loppuun saakka, Katja Luotola kehuu. 

Tutustu Intressi-verkkolehteen

Täytä lomake ja pyydä lisätietoa verkkolehden mahdollisuuksista ja verkkolehtituotteestamme. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä veloituksetta ja sitoumuksetta.
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi