Marttojen uudistettu verkkopalvelu kannettavan näytöllä

Marttaliitolle laaja verkkopalvelu-uudistus

Valu Digital toteutti Marttaliitolle laajan verkkopalvelu-uudistuksen. Taustalla oli tarve koota suuren järjestön toiminta verkossa yhteen paikkaan.

Mitä tehtiin?

  • Kattojärjestön ja paikallisyhdistysten toiminta yhdelle sivustolle
  • Verkkokauppa monikauppiasjärjestelmällä
  • Monipuoliset suodatukset hakemistoihin, kuten tapahtumiin, yhdistyshakuun ja reseptihakuun
  • Brändi nuorekkaaksi ja asiakasläheiseksi

Perinteikkäällä Marttaliitolla on ympäri Suomea runsaasti toimintaa, kuten tapahtumia ja kursseja. Toteutetun verkkosivustouudistuksen tärkein tavoite oli vastata käyttäjien tarpeeseen ja tarjota paikka, jossa kaikki tärkeä tieto on löydettävissä ja palvelut ostettavissa.

- Yhdistimme Marttatoiminnan tasot ja hallinnon yhdeksi, näyttäväksi kokonaisuudeksi. Nyt kaikki palvelumme ovat tarjolla valtakunnallisesti, kertoo Marttaliiton verkkouudistusta johtanut projektipäällikkö Susanne Ranta-Kiiski.

Valun työskentely oli tuotteliasta, joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Valulaisia ajoi eteenpäin halu onnistua.
- Susanne Ranta-Kiiski
 

Tapahtumia, tuotemyyntiä ja jäsenasioita varten Martoille suunniteltiin monipuolinen verkkokauppa, jossa hoituu usean eri myyjäosapuolen kaupankäynti. Näin esimerkiksi minkä tahansa paikallisen Marttapiirin kurssi-ilmoittautumiset voidaan hoitaa samassa paikassa. Lisäksi projektissa kehitettiin aktiivisesti suodatustoimintoja, joiden myötä esimerkiksi tapahtuma- ja resepti- ja artikkelihaku ovat entistä tarkempi ja kohdennetumpia.

Susanne Ranta-Kiiskin mukaan Valun työskentelyote projektissa oli tuotteliasta, joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Myös Valun projektipäällikkö Harri Valkonen on tyytyväinen mittavan projektin sujumiseen ja yhteistyöhön.

- Meillä oli asiakkaan kanssa hyvä yhteishenki ja työtä oli hauskaa tehdä. Mitä omaan projektitiimiimme tulee, niin olen ylpeä heidän työpanoksestaan, Harri Valkonen toteaa.

Joustava alusta palvelee toiminnan muutosta

Marttaliiton näkökulmasta sivustouudistus on osa suurempaa, koko liiton toimintaa muuttavaa kokonaisuutta. Kun olemassa olevat toimintatavat muuttuvat, korostuu verkkotyökalujen joustavuus ja luotettavuus.

- Olen erittäin vaikuttunut WordPress-alustan joustavuudesta Marttojen tarpeisiin. Blokkiajattelu, jossa jokaisesta sivusta on mahdollista muokata omannäköisensä, on uskomattoman hienoa, vaikka se samalla asettaakin haasteensa sisällöntuotannolle. On tärkeää, että asiakas saa toimittajalta asiantuntevan ohjeistuksen alustan käyttöön, jotta mahdollisuudet hyödynnetään maksimaalisesti, Susanne Ranta-Kiiski toteaa. 

 

Tutustu toteutukseen

Haluaisitko kuulla lisää miten me voisimme palvella sinua?

Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Millaisista palveluista olet kiinnostunut?

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi