Next-verkkolehti Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululle

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk julkaisi uuden Next-verkkolehden, jonka teemoja ovat Xamkin opetus, koulutus ja palvelut.

Verkkolehti on rakennettu Valun Mago-verkkolehtialustalle ja se joka toimii jatkuvan julkaisun periaatteella. Mago Pro -pakettiin kuului myös Xamkin brändin mukaisen ulkoasun suunnittelu. Valu on aiemmin vastannut myös Xamkin pääsivuston visuaalisesta ilmeestä ja teknisestä toteutuksesta.

Jatkuvan julkaisun periaatteella toimiva verkkolehti pysyy kiinni ajan hermolla. Next on ammattikorkeakoululle väylä, jossa voidaan tarttua nopeasti ajankohtaisiin aiheisiin sekä jakaa niitä sosiaalisessa mediassa ja jatkaa siellä vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. Lisäksi Xamkin asiantuntijat ja kumppanit pääsevät lehdessä tuomaan entistä monipuolisemmin esiin osaamistaan ja Xamkin toimintaa. Myös Xamkin kumppanit ovat lehdessä mukana.

Tutustu Next-verkkolehteen

Täytä lomake ja pyydä lisätietoa verkkolehden mahdollisuuksista ja verkkolehtituotteestamme. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä veloituksetta ja sitoumuksetta.
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi