Nordic Investment Bank

Nordic Investment Bank

Kahdeksan valtion omistama rahoituslaitos luottaa Valu Digitaliin verkkoviestinnän kokonaisvaltaisena kumppanina. Pääsivuston lisäksi olemme toimittaneet NIB:lle verkkovuosikertomuksia ja uutiskirjejärjestelmän.

Ominaisuudet

Toimituslaajuus sisälsi verkkopalveluiden teknisen toteutuksen ja Base C6 -julkaisujärjestelmän. Verkkopalvelu hyödyntää  monipuolisia tyylejä ja sisältöjen automaattista yhdistelyä metatietoja hyödyntämällä. Lisäksi verkkopalveluun on toteutettu uutis-, tapahtuma-, case-, yhteystieto- ja lainahakemistot. Muita ominaisuuksia ovat mm. monipuoliset RSS-syötteet, uutiskirjeen tilausmahdollisuuden sekä tehokkaat hakuominaisuudet.

Laajuus

Julkinen pääsivusto, jonka laajuus on noin 600 sivua. Samaan alustaan toteutettiin lisäksi NIB:n verkkovuosikertomukset (v. 2010 alkaen) sekä uutiskirjejärjestelmä.

Saavutetut hyödyt

Verkkopalvelut ovat merkittävä viestintäkanava NIB:lle. Toteutettu sivusto tukee asiakkaan julkisuuskuvaa tehokkaana ja avoimesti toimivana rahoitusalan asiantuntijayrityksenä. Hakemistojen ja monipuolisen hakutoimintojen avulla tiedot löytyvät nopeasti ja vaivattomasti. Sivusto osaa älykkäästi tarjota muuta aiheeseen liittyvää tietoa käyttäjille. Aikaa, vaivaa ja rahaa säästyy kun samalla alustalla pystytään ylläpitämään useita eri sivustoja ja uutiskirjeitä.

Vieraile sivuilla

Kysy lisää toteutuksistamme

Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi