Nuolenkärki

Joustavuutta asiakaslehteen

Mukautuva verkkolehti lisää referenssijuttujen käyttömahdollisuuksia. 

ARROW Engineering on jyväskyläläinen teollisuuden tietojärjestelmiä toimittava yritys, joka on julkaissut Nuolenkärki-asiakaslehteä kymmenen vuotta printtiversiona. Nuolenkärki haluttiin siirtää verkkoon, jotta kiinnostavat artikkelit ja tuote-esittelyt ovat helpommin käyttäjien ulottuvilla ja haettavissa. 

- Asiakaslehtemme painottuu ammattimaisesti tuotettuihin referenssijuttuihin. Verkkoon siirtyminen lisää artikkelien käyttöaikaa ja -mahdollisuuksia, toteaa Marketing Manager Seija Hyppönen ARROW:lta.

Valun ote projektiin oli ammattitaitoinen, palvelu huippulaatua ja aikatauluissa pysyttiin hyvin.
- Seija Hyppönen, Marketing Manager, ARROW Engineering
 

Numeropohjaisesti julkaistava Nuolenkärki rakennettiin Mago-verkkolehtialustalle. Mukautuva alusta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet artikkelien selailuun ja tulostukseen. Lehden arkistosta haetaan juttuja aihepiirin, ARROW:n tuotteiden tai lehden numeron perusteella. Artikkelit voi kerätä PDF-keräilykoriin ja tulostaa niistä räätälöidyn kokonaisuuden. Myös verkkolehden taitto on joustavaa, sillä asiakas voi tehdä jokaisesta numerosta halutessaan persoonallisen näköisen.

- Verkkolehtialusta on toimiva ja helppo käyttää. Valun kanssa oli todella hienoa työskennellä projektissa. Ote työhön oli ammattitaitoinen, palvelu huippulaatua ja aikatauluissa pysyttiin hyvin, Seija Hyppönen lisää.

Tutustu verkkolehteen

Verkkolehti toteutettu Mago-tuotteella

Kysy lisää toteutuksistamme

Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi