OP Ryhmä

OP Ryhmä

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, yli neljällä miljoonalla asiakkaallaan. Valu Digital on toiminut ryhmän ja aiemmin myös Pohjola Pankki Oyj:n verkkovuosikertomusten toteuttajana usean vuoden ajan. Olemme myös toteuttaneet OP Ryhmälle sisältöjä sosiaalisesta mediasta ja uutisista yhteen kokoavan uutishuone-ratkaisun.

Laajuus

Valu Digital on vastannut vuodesta 2010 alkaen verkkovuosikertomusten teknisestä toteutuksestä. Verkkovuosikertomusten alustana toimii Valuer-vuosiraportointijärjestelmä. Laajuudesta jotain kertoo se, että pelkästään tilinpäätössivuja on useita satoja.

Verkkovuosikertomukset

Eri vuosien verkkovuosikertomukset poikkeavat toisistaan visuaalista ilmeeltään. Etusivua hyödynnetään tehokkaasti keskeisten teemojen ja avainlukujen esille nostamiseen. Loppukäyttäjän kannalta keskeisiä ominaisuuksia ovat mm. omien PDF:ien koostaminen halutuista sivuista. Ylläpitäjän kannalta yksi tärkeimmistä työvälineistä on tilinpäätöstietojen tuonti Excel-tiedostoista, joka nopeuttaa työtä merkittävästi. Tilinpäätöstaulukoiden tarkistustoiminto nopeuttaa mahdollisten sisältövirheiden havaitsemista. Tästä on hyötyä kun taulukoita on satoja. Verkkovuosikertomuksissa on kiinnitetty erityistä huomiota sivuston toimivuuteen eri päätelaitteilla ja selaimilla. Sivustot myös hyödyntävät uusimpia suorituskykyä parantavia tekniikoita, joita Valuer-alusta tarjoaa. Vuosikertomuksiin on toteutettu myös interaktiivista ja animoitua sisältöä.

Uutishuone

Uutishuone kokoaa yhteen uutislähteistä ja sosiaalisesta mediasta OP Ryhmään liittyvää sisältöä. Se sisältää monipuoliset hallintatyövälineet, joiden avulla määritellään lähteet, joista tietoa haetaan ja millaista tietoa julkaistaan. Uutishuone tukee todella monipuolisesti eri sisältölähteitä. Tutustu uutishuoneeseen.

Saavutetut hyödyt

Verkkovuosikertomukset ovat nykyaikainen ja kustannustehokas tapa hoitaa sijoittajaviestintää. Niiden avulla pystytään näyttävällä tavalla tuomaan esille yrityksen toimintaa eri näkökulmista. PDF:ien koostamiseen tarkoitetut työvälineet mahdollistavat myös painettujen vuosikertomusten tekemisen nopeasti ja edullisesti. Tilaaja on ollut tyytyväinen Valu Digitalin laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Uutishuone tarjoaa eri sidosryhmille, esimerkiksi medialle, mutta myös sisäiseen käyttöön oivallisen tavan seurata mitä OP Ryhmässä ja sen toimialalla tapahtuu. Uutishuone tehostaa viestintää ja parantaa läpinäkyvyyttä.

2016 Verkkovuosikertomus 

Kysy lisää toteutuksistamme

Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi