Sotkamon kuntasivusto tablettilaitteella

Vaivaton kokonaispaketti kuntaviestintään

Sotkamon kunnalle tehtiin sivustokonsepti, joka toimii uuden sivuston viestinnän kehikkona. Kun viestinnän perusratkaisut suunnitellaan valmiiksi asiakasta varten, asiakas saa keskittyä ajankohtaisten sisältöjen tuottamiseen ja päivittämiseen.

Valu toteutti Sotkamon kunnalle verkkosivustouudistuksen, jossa kuntaviestintään ja teknisiin näkökohtiin liittyvät ratkaisut paketoitiin Kuntasivusto-kokonaisuudeksi. Sotkamo sai käyttöönsä valmiin sivustokonseptin, visuaalisen ilmeen ja responsiiviseksi rakennetun sivuston. Konseptoinnissa asiakkaalle toimitettiin kuntaviestintään suunniteltu sivuston rakenne, joka räätälöitiin yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan kunnan tarpeita. Viestinnän kehikkona toimivan valmiin mallin avulla asiakas saa keskittyä ajankohtaisten sisältöjen tuottamiseen.

Yhteistyö Valun sujui erittäin hyvin ja projektin alussa sovitussa aikataulussa pysyttiin täydellisesti.
- Paula Halonen, hallintojohtaja, Sotkamon kunta
 

Konseptilähtöinen työskentely tarjosi Sotkamon kunnalle valmiin ja helposti ymmärrettävän tavan toteuttaa sivustouudistus. Raikas ilme, selkeä navigointi ja responsiivisuus tekevät uudesta sivustosta helposti lähestyttävän ja miellyttävän käyttää.

Sekä Sotkamon kunta että Valu olivat tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteistyöhön projektissa.
-  Yhteistyö Valun sujui erittäin hyvin ja projektin alussa sovitussa aikataulussa pysyttiin täydellisesti. Käyttäjiltä on tullut paljon positiivista palautetta sivuista, hallintojohtaja Paula Halonen Sotkamosta kertoo.

Valun projektipäällikkö Kimmo Korpela jakaa Halosen tyytyväisyyden.
- Meillä oli asiakkaan kanssa puolin ja toisin luottamus ja hyvä henki. Löysimme yhteisen sävelen ja molemmat hoitivat oman työnsä hyvin, Korpela toteaa.

Tutustu Valun Kuntasivusto-paketteihin!

Tutustu Sotkamon kunnan sivustoon

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi