Trafin verkkosivusto isolla näytöllä ja puhelimella

Joustavat ratkaisut vuosien yhteistyössä

Trafi ja Valu Digital ovat tehneet yhteistyötä yli seitsemän vuoden ajan. Liikenteen viranomaistehtäviä hoitavalla ja liikenneturvallisuudesta vastaavalla Trafilla on laajat verkkoviestintätarpeet, joihin Valu on vuosien varrella tarjonnut monipuolisia ratkaisuja.

Trafin pääsivusto trafi.fi sisältää useita eri kokonaisuuksia, jotka edellyttävät tekniseltä toimittajalta kykyä mukautua.
 

Trafin pääsivusto Trafi.fi sisältää useita eri kokonaisuuksia, jotka edellyttävät tekniseltä toimittajalta kykyä mukautua. Lainsäädännön muuttuessa Trafin vastuulle siirtyy viranomaistehtäviä, joihin liittyvään verkkoviestintään Valu on tarjonnut ratkaisut. Viimeisimpinä toteutuksina sivuston Tieliikenne-osioon rakennettiin vaarallisten aineiden hakemisto, joka tarjoaa tuhansien aineiden yksityiskohtaiset tiedot kuljetusten suunnittelua varten. Miehittämättömien helikopterien rekisteröintiin taas on tehty RPAS-hakemisto, jonka kautta käyttäjät ilmoittavat järjestelmään kopterien tiedot.

Valu on toteuttanut Trafille pääsivuston lisäksi intranetin ja ekstranetin. Molempiin on tehty käyttäjätietojen integraatio. Intranet sisältää personoituja työkaluja, pikalinkkejä ja Trafi mediassa -syötteen. Lisäksi se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden suoraan sisällöntuotantoon rajoitetusti. Ekstranet puolestaan palvelee noin kymmentätuhatta liikennealan ammattilaista nopean tiedonvälityksen kanavana.

Lue lisää laajoista verkkopalveluiden toteutuksistamme!

Tutustu Trafi.fi-sivustoon

 
Edellinen referenssi Seuraava referenssi