Valu on verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin sekä digitaalisen näkyvyyden kehittämiseen erikoistunut yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä.

Rekrytointi

UI/UX Designer

Etsimme verkkosivustojen suunnittelusta syttyvää henkilöä, joka toimii sujuvasti myös asiakkaiden kanssa ja on muutoinkin hyvä tyyppi. Työsi pitää sisällään suunnittelua niin isommissa projekteissa kuin asiakkaidemme pienemmissä suunnittelutarpeissa. Työskentelet tiiviisti kehittäjien, projektipäälliköiden ja asiakkaiden kanssa ja ymmärrät myös, miten suunnitelmasi taipuvat eri päätelaitteille teknisestä näkökulmasta.

Sketchit ja Figmat ovat todennäköisesti sinulle tuttuja, mutta pystyt tuomaan myös omaa näkemystä, mikäli jokin toinen setuppi toimii paremmin vaativia verkkosivustoja suunniteltaessa. Olet tottunut tilanteeseen, jossa on useampia samaan aikaan eteneviä projekteja.

Edellytämme:

 • Useamman vuoden kokemusta UI-/UX-suunnittelusta
 • Suunnittelutyökalujen, kuten Figman tai Sketchin osaamista
 • Kykyä toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa
 • Sujuvaa viestintää, myös englanniksi
 • Kokemusta web-kehittäjien kanssa toimimisesta
 • Kykyä ja halua kehittää suunnitteluprosessia Valulla
 • Ymmärrystä saavutettavuudesta verkkosivustoilla
 • Hyvää huumorintajua

Toivomme:

 • Teknistä ymmärrystä suunnittelun tukena
 • Perustietoja: html, css, javascript
 • Näyttöjä suunnittelun kehittämisestä

Tarjoamme:

 • Näköalapaikan Suomen WordPress-kentässä suunnittelijana 
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Hyvät työsuhde-edut ja osuuden henkilöstörahastossa
 • Erinomaiseksi kehutun työilmapiirin
 • Mahdollisuuden työskennellä myös pääosin etänä

Valulla on jatkuvasti kehittyvä ja kunnianhimoinen työyhteisö, jossa jokaista arvostetaan yksilönä ja erilaiset tavat tehdä töitä ja ilmaista itseään ovat ihan ok. Työntekijöiden hyvinvointi ja töissä viihtyminen on meille tärkeää. Ylitöiden tekeminen on Valulla harvinaista ja työ joustaa ajan ja paikan suhteen. Ajoittaisesta kiireestäkin huolimatta läppä lentää ja porukkaa huomioidaan monenlaisella piristävällä toiminnalla. Korona-aikaan suurin osa porukasta työskentelee kotoa käsin ja yhteisöllisyys on voimavara fyysisestä etäisyydestä huolimatta.

Valulaiset kunnioittavat työkavereita, asiakkaita ja myös kilpailijoita. Meille työkaverin auttaminen ja avun pyytäminen on luonnollista. Olemme halukkaita oppimaan koko ajan uutta ja ymmärrämme epäonnistumisten merkityksen kehittymisessä. Otamme rohkeasti vastaan uusia haasteita, mutta emme myöskään väheksy “peruskauraa”. Valulla annetaan tilaa luovuudelle, joten työtapojen ja työkalujen kehittämisen lisäksi olemme kehittäneet ja kehitämme myös omia tuotteita. 

Työpaikan sijainti: Jyväskylä (myös muut paikkakunnat mahdollisia)

Hakuaika: 18.04.2021 saakka (hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä)

Vapaamuotoiset hakemukset: HR Manager Taina Hämäläinen, taina.hamalainen@valu.fi

Työn aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

"Valulla jokaisella on mahdollisuus kehittää yhteisiä toimintatapoja ja käytänteitä. Firman halu panostaa laatuun heijastuu myös siihen miten koodia tehdään; on paljon motivoivampaa rakentaa teknisesti laadukasta järjestelmää kuin valmisteemakikkareita. Valun tiimissä on osaamista laidasta laitaan, joten jos itse ei osaa jotain, voi aina kysyä kollegalta ja samalla itsekin oppia. Valulla ei puuhastella vaan tehdään hommat ammattimaisesti."

~ Sauli Rajala, Senior Developer

Millaista on aloittaa Valulla?

Millaista on tulla Valulle uutena? Sujuuko perehdytys ja hommat etänä? Onko kivaa? Tammikuussa devaajana aloittanut Matti on luvannut kertoa kokemuksistaan uutena valulaisena. Joten jos haluat vaikka ennen hakemuksen laittamista kysellä ensifiilikset Valusta, niin laita Matille viestiä ja sovi vaikka soittoaika: matti.tanskanen@valu.fi

Uutta työntekijää pidetään heti tasavertaisena firman jäsenenä ja pääsee halutessa heti mukaan vapaaehtoisjuttuihin.

~ Matti Tanskanen, Developer

Valun missio on auttaa asiakastamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti. Tutustu myös arvoihimme. Missio ja arvot

Valitse työskentelypaikkasi

Valulla joustetaan työskentelypaikan suhteen. Korona-aikana suurin osa työskentelee tietysti etänä. Syksyllä siirrymme hybridityöhön ja nähtäväksi jää, mikä tulee olemaan lähi- ja etätyön osuus. Tarpeen mukaan onnistuu myös 100% etätyö, siitä voit lukea lisää alla olevasta tarinasta.

Scroll Down

Kumppaniksi Valulle?

Valulla on muutamia kumppaneita, joilta ostetaan työpanosta silloin kun omat resurssit eivät riitä vastaamaan projektien tarpeisiin. Alta voit lukea lisää siitä, millaista on toimia Valun friikkuna.

Scroll Down

Ota yhteyttä!

 • Hidden
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vesa Lehtinen / CEO

vesa.lehtinen@valu.fi