Valu on verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin sekä digitaalisen näkyvyyden kehittämiseen erikoistunut yritys.

Rekrytointi

Etsitkö uutta?

Jos haluat osaksi työyhteisöä, jossa tehdään Suomen parasta WordPressiä Suomen parhaassa porukassa, niin tsekkaa avoinna olevat paikkamme.

Alempaa löydät tietoa myös mahdollisuudesta työskennellä Valun kumppanina.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ota reippaasti yhteyttä HR Manageriimme: taina.hamalainen@valu.fi.

"Valulla on erinomainen työyhteisö ja kulttuuri. Hommat hoidetaan ammattimaisesti, kuitenkin ripaus huumoria mukana. Valulainen on aina valmis auttamaan ja neuvomaan muita ja haluaa kehittyä myös itse ammatillisessa osaamisessa."

~ Arttu Sippola, Developer

WordPress Developer

Sykkiikö sydämesi WordPressille? Haluatko kehittyä entistä paremmaksi yhdessä alan huippujen kanssa? Tutustu tarkemmin tehtävään.  

 

 

Millaista Valulla on työskennellä?

Valun yrityskulttuuri ja ilmapiiri mahdollistavat työssä viihtymisen. Me myös tuemme henkilöstön hyvinvointia monin tavoin.

Scroll Down

Missä haluat työskennellä?

Valulla joustamme työskentelypaikan suhteen. Koronan myötä osa on jäänyt kaipaamaan vahvaa toimistokulttuuriamme ja sitä kulttuuria haluamme ylläpitää edelleen. Mutta tarvittaessa onnistuu myös 100% etätyö, siitä kertoo Matin tarina.

Scroll Down

Kumppaniksi Valulle?

Valulla on muutamia kumppaneita, joilta ostamme työpanosta silloin kun omat resurssit eivät riitä vastaamaan projektien tarpeisiin. Jos olet kehittäjä tai suunnittelija ja kiinnostunut toimimaan kumppanina/freelancerina, ota yhteyttä.

Scroll Down

Ota yhteyttä!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Taina Hämäläinen

Taina Hämäläinen / HR Manager

taina.hamalainen@valu.fi / 044 2840680