Valu on verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin sekä digitaalisen näkyvyyden kehittämiseen erikoistunut yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä.

Rekrytointi

WordPress Developer

WordPress Developerin tehtävä pitää sisällään sitä, mitä nimi antaa ymmärtää eli pääset kehittämään verkkopalveluita WordPressillä. Asiakkaina meillä on pääosin keskisuuria ja suuria organisaatioita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Projekteissa työskentelet projektipäällikön, UX/UI-suunnittelijan, konseptisuunnittelijan ja muiden kehittäjien kanssa tiiminä. Työ on kuitenkin itsenäistä ja saat rytmittää työpäiväsi ja -tehtäväsi usein haluamallasi tavalla etänä tai toimistolla.

Edellytämme:

 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta WordPress-verkkopalvelujen suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • Hyvää PHP/HTML/CSS/JavaScript -osaamista
 • Keskeisimpien WordPress-lisäosien, kuten ACF, Polylang -tuntemusta
 • Ymmärrystä Git-versionhallinnasta ja paikallisten kehitysympäristöjen käytöstä
 • Sujuvaa dokumentaation lukutaitoa, debuggaustaitoja ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Toivomme:

 • Kokemusta omien WordPress-teemojen ja -lisäosien kehittämisestä
 • Kiinnostusta Reactiin, Typescriptiin ja GraphQL:ään
 • Muiden ohjelmointikielten osaamista

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työtehtäviä Suomen WordPress-skenen huipulla
 • Väylän kehittyä alan huippuosaajien parissa
 • Mahdollisuuden osallistua tuotekehitystoimintaan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Hyvät työsuhde-edut ja osuuden henkilöstörahastossa
 • 30 rentoa ja auttamishaluista työkaveria
 • Erinomaiseksi kehutun työilmapiirin
 • Mahdollisuuden työskennellä myös pääosin etänä

 

Työpaikan sijainti: Jyväskylä (myös muut paikkakunnat mahdollisia)

Hakuaika: Jatkuva haku

Vapaamuotoiset hakemukset: HR Manager Taina Hämäläinen, taina.hamalainen@valu.fi

Työn aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

"Valulla jokaisella on mahdollisuus kehittää yhteisiä toimintatapoja ja käytänteitä. Firman halu panostaa laatuun heijastuu myös siihen miten koodia tehdään; on paljon motivoivampaa rakentaa teknisesti laadukasta järjestelmää kuin valmisteemakikkareita. Valun tiimissä on osaamista laidasta laitaan, joten jos itse ei osaa jotain, voi aina kysyä kollegalta ja samalla itsekin oppia. Valulla ei puuhastella vaan tehdään hommat ammattimaisesti."

~ Sauli Rajala, Senior Developer

Valun arvot ja tapa tehdä töitä

Valulla on jatkuvasti kehittyvä ja kunnianhimoinen työyhteisö, jossa jokaista arvostetaan yksilönä ja erilaiset tavat tehdä töitä ja ilmaista itseään ovat ihan ok. Työntekijöiden hyvinvointi ja töissä viihtyminen on meille tärkeää. Ylitöiden tekeminen on Valulla harvinaista ja työ joustaa ajan ja paikan suhteen. Ajoittaisesta kiireestäkin huolimatta läppä lentää ja porukkaa huomioidaan monenlaisella piristävällä toiminnalla. Korona-aikaan suurin osa porukasta työskentelee kotoa käsin ja yhteisöllisyys on voimavara fyysisestä etäisyydestä huolimatta.

Valulaiset kunnioittavat työkavereita, asiakkaita ja myös kilpailijoita. Meille työkaverin auttaminen ja avun pyytäminen on luonnollista. Olemme halukkaita oppimaan koko ajan uutta ja ymmärrämme epäonnistumisten merkityksen kehittymisessä. Otamme rohkeasti vastaan uusia haasteita, mutta emme myöskään väheksy “peruskauraa”. Valulla annetaan tilaa luovuudelle, joten työtapojen ja työkalujen kehittämisen lisäksi olemme kehittäneet ja kehitämme myös omia tuotteita.

Tutustu myös Valun missioon ja arvoihin.

Nautin työskennellä Valulla eikä työni käy tylsäksi, koska melkein jokainen työpäivä on jollain tapaa erilainen. Valun työporukka on mahtava, täällä on rento meininki ja töihin liittyvissä asioissa apua saa aina, kun haluaa.

~ Arttu Sippola, Developer

Uuden työntekijän kokemukset

Millaista on tulla Valulle uutena? Sujuuko perehdytys ja hommat etänä? Onko kivaa? Tammikuussa devaajana aloittanut Matti on luvannut kertoa kokemuksistaan uutena valulaisena. Joten jos haluat vaikka ennen hakemuksen laittamista kysellä ensifiilikset Valusta, niin kysele Matilta viestillä tai sovi soittoaika: matti.tanskanen@valu.fi.

"Uutta työntekijää pidetään heti tasavertaisena firman jäsenenä. Avun pyytämisen kynnys on matala ja kaikki kannustaa aina kysymään, jos on epäselvää."

~ Matti Tanskanen, Developer

Millaista Valulla on työskennellä?

Valun yrityskulttuuri ja ilmapiiri mahdollistavat työssä viihtymisen. Me myös tuemme henkilöstön hyvinvointia monin tavoin.

Scroll Down

Missä haluat työskennellä?

Valulla joustamme työskentelypaikan suhteen. Korona-aikana suurin osa työskentelee tietysti kotonaan ja koronan jälkeen jää nähtäväksi, mikä tulee olemaan lähi- ja etätyön osuus. Tarvittaessa onnistuu myös 100% etätyö, siitä kertoo Matin tarina.

Scroll Down

Kumppaniksi Valulle?

Valulla on muutamia kumppaneita, joilta ostamme työpanosta silloin kun omat resurssit eivät riitä vastaamaan projektien tarpeisiin. Jos olet kehittäjä tai suunnittelija ja kiinnostunut toimimaan kumppanina/freelancerina, ota yhteyttä.

Scroll Down

Ota yhteyttä!

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Taina Hämäläinen / HR Manager

taina.hamalainen@valu.fi / 044 2840680