Valu on verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin sekä digitaalisen näkyvyyden kehittämiseen erikoistunut yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä.

Account Manager

Account Manager

Valun asiakkuuspäällikkönä olet avainroolissa, kun autamme asiakkaitamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti. Ensisijainen tehtäväsi on huolehtia, että asiakkaamme saa hyvää palvelua verkkopalvelunsa kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluu aktiivista viestintää sinulle osoitettujen asiakkaiden kanssa niin viestintäympäristössä, etäpalavereissa kuin kasvotustenkin asiakkaiden kanssa. Teet yhteistyötä kehittäjien kanssa työmääräarvioissa, kommunikoit myynnillisesti asiakkaiden suuntaan ja viet läpi kehitystöitä jämäkästi. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia brändejä.

 Arvostamme: 

 • Aitoa asiakkaan ymmärtämis- ja auttamishalua
 • Näkemystä ja osaamista web-teknologioista
 • Näkemystä verkkopalveluiden käytettävyydestä
 • Taitoa tulkata koodarin kieltä selkokielelle
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Kykyä kuunnella ja ymmärtää eri näkökulmia
 • Kielitaitoa (suomi, englanti)
 • Paineensietokykyä
 • Hyviä tiimityöskentelyn taitoja
 • Johtamistaitoa
 • Alan koulutusta

Tarjoamme:

Työpaikan sijainti: Jyväskylä (myös muut paikkakunnat mahdollisia)

Hakuaika: Haku auki toistaiseksi, paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä

Vapaamuotoiset hakemukset: HR Manager Taina Hämäläinen, taina.hamalainen@valu.fi

Työn aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

"Valulla pääsee kehittämään mielenkiintoisten asiakkaiden verkkopalveluja loistavan tiimin kanssa. Asiakkaan tarpeen pohjalta mietitään, mikä on teknisesti järkevä ja laadukas sekä aidosti asiakasta auttava toteutustapa. Parhaan mahdollisen lopputuloksen löytämiseksi pääsee sopivasti haastaaman omaa ajatteluaan ja muita tiimiläisiä. Valulla on paljon osaamista ja asiakkuuspäälliköllä on kaikki se osaaminen käden ulottuvilla ja hyödynnettävissä - tämä tarjoaa hienoja mahdollisuuksia."

~ Henri Pylväs, Account Manager

Valun arvot ja tapa tehdä töitä

Valulla on jatkuvasti kehittyvä ja kunnianhimoinen työyhteisö, jossa jokaista arvostetaan yksilönä ja erilaiset tavat tehdä töitä ja ilmaista itseään ovat ihan ok. Työntekijöiden hyvinvointi ja töissä viihtyminen on meille tärkeää. Ylitöiden tekeminen on Valulla harvinaista ja työ joustaa ajan ja paikan suhteen. Ajoittaisesta kiireestäkin huolimatta läppä lentää ja porukkaa huomioidaan monenlaisella piristävällä toiminnalla. Korona-aikaan suurin osa porukasta työskentelee kotoa käsin ja yhteisöllisyys on voimavara fyysisestä etäisyydestä huolimatta.

Valulaiset kunnioittavat työkavereita, asiakkaita ja myös kilpailijoita. Meille työkaverin auttaminen ja avun pyytäminen on luonnollista. Olemme halukkaita oppimaan koko ajan uutta ja ymmärrämme epäonnistumisten merkityksen kehittymisessä. Otamme rohkeasti vastaan uusia haasteita, mutta emme myöskään väheksy “peruskauraa”. Valulla annetaan tilaa luovuudelle, joten työtapojen ja työkalujen kehittämisen lisäksi olemme kehittäneet ja kehitämme myös omia tuotteita.

Tutustu myös Valun missioon ja arvoihin.

Nautin työskennellä Valulla eikä työni käy tylsäksi, koska melkein jokainen työpäivä on jollain tapaa erilainen. Valun työporukka on mahtava, täällä on rento meininki ja töihin liittyvissä asioissa apua saa aina, kun haluaa.

~ Arttu Sippola, Developer

Uuden työntekijän kokemukset

Millaista on tulla Valulle uutena? Sujuuko perehdytys ja hommat etänä? Onko kivaa? Tammikuussa devaajana aloittanut Matti on luvannut kertoa kokemuksistaan uutena valulaisena. Joten jos haluat vaikka ennen hakemuksen laittamista kysellä ensifiilikset Valusta, niin kysele Matilta viestillä tai sovi soittoaika: matti.tanskanen@valu.fi.

"Uutta työntekijää pidetään heti tasavertaisena firman jäsenenä. Avun pyytämisen kynnys on matala ja kaikki kannustaa aina kysymään, jos on epäselvää."

~ Matti Tanskanen, Developer

Ota yhteyttä!

 • Hidden
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Taina Hämäläinen / HR Manager

taina.hamalainen@valu.fi / 044 2840680