Valu on verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin sekä digitaalisen näkyvyyden kehittämiseen erikoistunut yritys

Sales Manager

Sales Manager

Sytytkö SaaS-pohjaisesta b-to-b -myyntityöstä ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta? Haluatko työskennellä uuden ja innostavan tuotteen parissa? Oletko innostunut teknologian tarjoamista mahdollisuuksista? Haluatko olla mukana tekemässä netistä hieman selkeämmän ja verkkosivustoista käytettävämpiä? Haluatko auttaa ihmistä netin syövereissä löytämään etsimänsä tiedon? 

Mitä haemme?

Haemme tuotetiimiimme asiantuntijamyyjää, joka esittelee ja myy Valu Search -hakutuotettamme asiakkaille, joilla on laajasisältöisiä verkkosivustoja. Uudella tuotteellamme on tällä hetkellä asiakkaita Suomessa vajaat 100 organisaatiota: yrityksiä, oppilaitoksia, julkishallintoa, kaupunkeja, kuntia sekä järjestöjä. Määrä kasvaa jatkuvasti ja tuotteella on selkeä kysyntä.

Tuotekehityksessämme on valmisteilla myös samaan teknologiaan liittyvä uusi tuote, jolla on kotimaan lisäksi myös kansainvälistä markkinaa. Tämä voi tuoda työnkuvaasi pidemmän päälle myös kansainvälistä ulottuvuutta. Sinun tulisi pystyä kommunikoimaan suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englanniksi.

Aiempi kokemus digitaalisten palveluiden tai tuotteiden myynnistä on eduksi.

Mitä tarjoamme?

Työ on kokopäiväinen ja palkkausmallina hyvä pohjapalkka ja reilu provisio uusista asiakkaista.

Valun tekijät ovat Suomen huippua ja osaamista löytyy laidasta laitaan, joten tässä joukossa on huikeat mahdollisuudet oppia koko ajan lisää. Panostamme laatuun kaikessa toiminnassamme ja hommat pyritään aina hoitamaan viimeisen päälle eikä helpoimman kautta. Voit lukea lisää yhtiömme arvoista täältä.

Työskentelykulttuurimme on kokeileva, villejäkin ideoita saa heitellä eikä virheitä tarvitse piilotella. Työntekijämme ovat kuvanneet Valua joustavaksi ja ihmisläheiseksi työnantajaksi.  Välitämme työntekijöistämme ja huolehdimme aktiivisesti työntekijöiden hyvinvoinnista. Työnteko on rentoa ja joustoa löytyy työskentelyaikojen ja -paikkojen suhteen. 

 

Työpaikan sijainti: Jyväskylä / vapaavalintainen

Hakuaika: Täytämme tehtävän heti, kun sopiva ehdokas löytyy

Työn aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Hakeminen: Täytä hakemus tai laita hakemus mailitse taina.hamalainen@valu.fi

"Valu Search korvaa nolon hakutoiminnon ihmisystävällisellä ja toimivalla työkalulla, jonka pariin kävijöitä on mukava ohjata. Valu Search mahdollistaa sivuhakujen, tuotteiden ja kaiken muun sisältösi salamannopean esittelyn, järkevästi sisältöryhmiin jaoteltuna."

~ https://www.valusearch.pro/

Kyllä, olen kiinnostunut Sales Managerin tehtävästä!

Scroll Down

Valun arvot ja tapa tehdä töitä

Valulla on jatkuvasti kehittyvä ja kunnianhimoinen työyhteisö, jossa jokaista arvostetaan yksilönä ja erilaiset tavat tehdä töitä ja ilmaista itseään ovat ihan ok. Työntekijöiden hyvinvointi ja töissä viihtyminen on meille tärkeää. Ylitöiden tekeminen on Valulla harvinaista ja työ joustaa ajan ja paikan suhteen. Ajoittaisesta kiireestäkin huolimatta läppä lentää ja porukkaa huomioidaan monenlaisella piristävällä toiminnalla. Korona-aikaan suurin osa porukasta työskentelee kotoa käsin ja yhteisöllisyys on voimavara fyysisestä etäisyydestä huolimatta.

Valulaiset kunnioittavat työkavereita, asiakkaita ja myös kilpailijoita. Meille työkaverin auttaminen ja avun pyytäminen on luonnollista. Olemme halukkaita oppimaan koko ajan uutta ja ymmärrämme epäonnistumisten merkityksen kehittymisessä. Otamme rohkeasti vastaan uusia haasteita, mutta emme myöskään väheksy “peruskauraa”. Valulla annetaan tilaa luovuudelle, joten työtapojen ja työkalujen kehittämisen lisäksi olemme kehittäneet ja kehitämme myös omia tuotteita.

Tutustu myös Valun missioon ja arvoihin.

"Valulla on mukava kulttuuri, jossa heitetään huumoria sopivissa rajoissa. Valulaiset haluavat tehdä hyviä ratkaisuja ja palvella asiakkaitaan."

~ Teemu Virenius, Developer

Uuden työntekijän kokemukset

Millaista on tulla Valulle uutena? Sujuuko perehdytys ja hommat myös etänä? Onko kivaa? Syyskuussa Account Managerina aloittanut Outi on luvannut kertoa kokemuksistaan uutena valulaisena. Joten jos haluat vaikka ennen hakemuksen laittamista kysellä ensifiilikset Valusta, niin kysele Outilta viestillä tai sovi soittoaika: outi.soikkeli@valu.fi.

"Uutta työntekijää pidetään heti tasavertaisena firman jäsenenä. Avun pyytämisen kynnys on matala ja kaikki kannustaa aina kysymään, jos on epäselvää."

~ Matti Tanskanen, Developer

Ota yhteyttä!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Taina Hämäläinen

Taina Hämäläinen / HR Manager

taina.hamalainen@valu.fi / 044 2840680