Asetamme kanssasi mitattavat tavoitteet ja autamme niiden saavuttamisessa. Käytössäsi on koko tiimimme asiantuntemus tarpeidesi mukaisesti.

Sparraamme tuloksiin.

Kysy lisää

Missä mennään nyt?

Ymmärrys nykytilasta antaa paremmat edellytykset kehittää tuloksia parempaan suuntaan. Yksi vaihtoehto lähestyä asiaa on toteuttaa nykytilanneanalyysi. Arvioimme ja analysoimme mm. verkkosivuston käytettävyyttä, suorituskykyä, teknisiä ratkaisuja, konversiopolkuja, sisältörakennetta ja sisältöjen toimivuutta.

Scroll Down

Missä pitäisi mennä?

Verkkosivusto tarkoittaa asiakkaan kohtaamista. Oli kyseessä julkinen organisaatio tai yritys, verkkosivustolla on aina tavoitteet. Kun ne on määritelty, verkkosivustoa voidaan kehittää tehokkaasti oikeaan suuntaan - aidoksi viestinnän, markkinoinnin ja myynnin työkaluksi, joka tuo tuloksia. Organisaation toiminnan muuttuessa myös tavoitteet voivat vaihtua. Hyvin toteutettu verkkosivusto palvelee järkevästi myös muutoksissa ja sivuston kehittäminen onnistuu joustavasti.

Scroll Down

Miksi tulosten mittaaminen on tärkeää?

Digimaailmassa muutos on nopeaa ja reagointi on tärkeää. Tuloksia ei voi nähdä, jos niitä ei mitata. Yhtä tärkeää on saada näkemys siitä, mitä ylipäänsä kannattaa mitata. Laitetaan verkkopalvelusi mittarit kohdilleen yhdessä.

Scroll Down

Olet vain yhden askeleen päässä paremmista tuloksista!