Hyödynnätkö verkon mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla? Pystymme auttamaan, olipa verkkopalvelusi missä tahansa elinkaarensa vaiheessa.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalvelusi.

Vaihdetaanko ajatuksia?

Vastaatko organisaatiosi verkkoviestinnästä tai digitaalisesta näkyvyydestä? Oletko kiinnostunut näkemyksestä ja avusta tavoitteiden saavuttamiseksi? Ota yhteyttä, niin sovitaan sitoumukseton lounaspalaveri. Uskomme, että siitä on molemminpuolista hyötyä.

Scroll Down

Saavuttaako verkkopalvelusi sille asetetut tavoitteet?

Valun Tavoitetyöpaja on ytimekäs nelituntinen, jossa asiantuntijamme auttaa organisaation viestinnästä vastaavia henkilöitä ymmärtämään kohderyhmien tarpeita, asettamaan tavoitteita uudelle verkkosivustolle sekä hahmottelee askelia verkkosivuston uudistamiseksi. Työpaja ei velvoita mihinkään, mutta voi olla myös ratkaiseva askel eteenpäin verkossa.

Scroll Down

Tarvitsetko apua verkkopalvelusi konseptoinnissa?

Hyvä verkkopalvelu vastaa kohderyhmien tarpeisiin täyttäen myös organisaation omia tavoitteita. Hyvän verkkopalvelun taustalla on tarkasti suunniteltu konsepti. Konsepti vastaa kysymykseen, miten saavutamme verkkopalvelulle asetetut tavoitteet.

Scroll Down

Miten käyttökokemus vaikuttaa konversioon?

Hyvä käyttökokemus rakentuu tarkasti harkitusta käyttöliittymästä, houkuttelevasta visuaalisuudesta sekä loppukäyttäjän tarpeet huomioivista sisällöistä.

Scroll Down

Voiko verkkopalvelun uudistamisprojektista selvitä hengissä?

Verkkopalvelun uudistamisprojekti on aina aikaa vievä ja hyvän lopputuloksen saaminen edellyttää aitoa paneutumista projektiin. Varsinkin isommat uudistukset on hyvä valmistella tarkasti ja käyttää ulkopuolista asiantuntijaa teknisessä määrittelyssä. Tällöin projektista saadaan selkeä ja sujuva kokonaisuus.

Scroll Down

Onko teknisen toteutuksen laadulla väliä?

Maailman suosituimman avoimen lähdekoodin järjestelmän ja sen lisäosien ekosysteemin turvallinen hyödyntäminen edellyttää timanttista osaamista. Auditoimme kaikki käyttöön otettavat lisäosat ja kierrämme kaukaa valmisteemat korkean tietoturvan, suorituskyvyn ja jatkuvuuden takaamiseksi.

Scroll Down

Projekti suunnitteilla?

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin