Oikeita valintoja todellisiin tarpeisiin

Teknologiat

WordPress

WordPress on maailman ylivoimaisesti suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPressia käyttää yli 60 miljoonaa sivustoa eli lähes 1/4 koko Internetissä olevista verkkosivustoista.

WordPressin keskeisimpiä etuja ovat avoin lähdekoodi, helppokäyttöisyys, laajennettavuus ja asennusten pitkä elinkaari.

Lue lisää WordPress-palveluistamme.

Drupal 8

Drupalin uusin versio 8 on todella mielenkiintoinen uutuus julkaisujärjestelmäkentässä ja hyvä vaihtoehto järeämpiin avoimen lähdekoodin verkkopalveluihin.

Drupal 8 oli pitkään työn alla, mutta lopputulos on esimerkiksi laajennettavuuden ja suorituskyvyn osalta huippuluokkaa. Drupal 8:aan on avoimen lähdekoodin periaatteiden mukaan yhdistetty useita avoimen lähdekoodin kirjastoja ja näin ollen kaikkea ei ole tarvinnut rakentaa puhtaalta pöydältä.

Base C7

Järeämmän kokoluokan bisneskriittisiin verkkopalveluihin suunniteltu ohjelmisto, jossa paukut eivät lopu kesken. Hyväksi kehuttu käytettävyys ja korkealuokkainen tietoturva.

Base C7 edustaa julkaisujärjestelmämme seitsemättä sukupolvea. C7 on rakennettu alustalle, joka laajenee tarvittaessa muilla saman sarjan moduuleilla sekä toimialakohtaisilla ratkaisuilla.

Tuotteen kehitystä ohjaa kolme tärkeäksi havaittua tekijää: nopeus, käytettävyys ja turvallisuus.

HTML5

HTML5 pitää sisällään useita eri teknologioita, mutta sitä on yleisesti käytetty kuvaamaan uusien selainversioiden tukemia ominaisuuksia, joilla voidaan rakentaa sovellusmaisesti toimivia verkkopalveluita sekä mobiilisovelluksia.

HTML5 on meillä kiinteä osa sovelluskehitystä verkossa ja mobiiliympäristössä.

React ja React Native

React on Facebookin julkaisema avoimen lähdekoodin kirjasto sovellusten käyttöliittymien toteuttamiseen. React Native on puolestaan samaan teknologiaan liittyvä laajennus natiivien mobiilisovellusten toteuttamiseen.

Hyödynnämme projekteissamme laajasti molempia teknologioita ja React on meillä ensisijainen valinta sekä selainpohjaisten sovellusten että mobiilisovellusten kehitykseen.

Showell SDK

Showell SDK on kehitysympäristö mobiilisovelluksille, joissa sovelluksen sisällön on oltava päivitettävissä nopeasti ja keskitetysti useille mobiililaitteille samaan aikaan. Showell SDK sisältää selainkäyttöliittymän sovelluksen sisällön hallintaan, taustajärjestelmän täydellisellä HTTP Rest -rajapinnalla, sekä tuen mobiilisovelluksen toteuttamiselle iOS-, Android- ja Windows 10 -alustoille.

Kiinnostuitko?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mikko Virenius / Chief Technology Officer

mikko.virenius@valu.fi