Uutiset ja artikkelit

Vesa Lehtinen Valu Labsiin, Kari Turunen palaa toimitusjohtajaksi

~ Taina Hämäläinen, 2 vuotta sitten

#tiedote

Valu Digitalin toimitusjohtaja Vesa Lehtinen siirtyy johtamaan uutta liiketoimintaa Valu Labsiin 13.4.2022 alkaen. Valu Labs tuo markkinoille verkkopalveluihin liittyviä asiantuntijapalveluita kuten tutkimus- ja analytiikkapalveluita. Samalla Kari Turunen palaa Valu Digitalin toimitusjohtajaksi.

– Valu Labsin missiona on auttaa asiakkaita tekemään parempia päätöksiä saadakseen kaikki mahdolliset tehot irti verkkopalveluistaan. Luomme arvoa kaivautumalla syvemmälle tietoon siitä, miten verkkopalvelun käyttäjät toimivat sekä miten verkkopalvelu suoriutuu eri mittareilla. Saavutettavuus, käytettävyys, hakukonenäkyvyys sekä käyttötapaukset, käyttäjäpolut ja konversiot ovat verkossa onnistumisen kannalta aivan ytimessä. Näihin Valu Labs erityisesti pureutuu, Vesa Lehtinen sanoo.

Valu Labs on Valu Digitalin sisaryhtiö Valu Group -konsernissa ja se toimi aiemmin toiminimellä Valu Creative.

Valu Digitalin toimitusjohtajaksi palaavan Kari Turusen mukaan uudet avaukset, tuotekehitys ja perusliiketoiminnan kehittämiseen liittyvät visiot houkuttelivat takaisin operatiiviseen toimintaan.

– Alunperin en ajatellut palaavani toimitusjohtajaksi. Vastasin kutsuun kuitenkin myöntävästi, koska koin saaneeni jo “vuorotteluvapaan”. Myös viime aikoina työstetyt Valun strategiaan, tuotekehitykseen ja uusiin avauksiin liittyvät suunnitelmat ovat innostaneet palaamaan. Lyhyessäkin ajassa voi nousta tärkeitä signaaleja uusista liiketoiminnan suunnista ja kehityskohteista, joita kannattaa viedä tarmokkaasti eteenpäin. Valu Labs ja Vesa Lehtisen siirtyminen sen johtoon ja osakkaaksi on meille strategisesti tärkeä liike Valu-kokonaisuuden kannalta, Kari Turunen kertoo.

Turunen kertoo, että Valu Digital siirtää fokustaan yhä enemmän tietoturvallisten ja toimintavarmojen ratkaisujen suuntaan.

– WordPress-liiketoiminnan osalta oma painopisteemme tulee olemaan vahvasti tietoturvallisuuteen ja toimintavarmuuteen liittyvissä asioissa. Haluamme palvella erityisesti asiakkaita, joille nämä asiat ovat tärkeitä tai jopa kriittisiä. Yhteiskunnan toimintojen kannalta tärkeiden verkkosivustojen ei tarvitse olla alhaalla silloin, kun niille olisi eniten tarvetta, Kari Turunen sanoo.

Tästä syystä olemme viime vuosina kehittäneet Headup-ratkaisuamme ja tehneet sen päälle useita merkittäviä verkkosivustoja. Tietoturvallisuuden ja toimintavarmuuden merkitys verkkosivustoilla vain kasvaa tulevaisuudessa.

Taina Hämäläinen

Taina Hämäläinen