Raportointi sujuvaksi

Vuosikertomukset / Osavuosikatsaukset / Vastuuraportit / Julkaisut

Fiksu ratkaisu vuosiraportointiin verkossa.

Valuer pitää sisällään laajat ja monipuoliset raportointiominaisuudet. Sisällöntuotantoa helpottavat työkalut nopeuttavat kokonaisuutta ja tekevät raportoinnista mielekästä.

Valuerin vahvuuksia

Valueria kehitettäessä on kiinnitetty erityishuomio järjestelmän suorituskykyyn ja sisällöntuotannon helppouteen.

Tuo tilinpäätöstiedot helposti

Valuerin tilinpäätösaineistojen tuonti on täydellisesti yhteensopiva Excel-tiedostojen kanssa. Järjestelmä muuntaa tiedostojen sisällöt html-yhteensopiviksi ja näyttää taulukot sivuston visuaalisen ilmeen mukaisesti.

Kokoa sisältö aineistokoriin ja luo pdf

Sisällöntuotannon työkalujen avulla luodaan näyttävät ja yksityiskohtaiset PDF-aineistot käyttäjien ladattavaksi. Käyttäjä voi koostaa haluamistaan sisällöistä PDF-dokumentin aineistokorin avulla.

Luo tyylikkäitä infograafeja

Valuerin graafitoiminnallisuuksien avulla taulukkomuotoinen data voidaan esittää selkeästi ja tyylikkäästi. Responsiiviset graafit toimivat erinomaisesti niin älypuhelimissa, tableteissa kuin isommilla näytöillä.

Hyödynnä infografiikan mahdollisuudet

Visuaalisesti näyttävät ja käyttäjän toimintaan reagoivat kaaviot ja grafiikat tuovat lisäarvoa raportointiin. Valuer mahdollistaa miellyttävän käyttäjäkokemuksen jokaiselle kohderyhmälle.

Sujuvaa raportointia vuodesta toiseen

Valuer-vuosikertomukset ovat olleet monien asiakkaidemme valinta vuodesta toiseen. Toistuvassa raportoinnissa huolellisesti suunniteltua kokonaisuutta voidaan hyödyntää myös tulevina vuosina. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan, miten vuosikertomusten toteuttaminen organisaatiossasi olisi järkevintä.

Tutustu toteutuksiimme!

Tarvitsetko koko paketin vai osan siitä?

Valu Digital on erittäin kokenut verkkovuosikertomusten toteuttaja. 88 onnistuneesti toteutettua vuosikertomusta ja 25 tyytyväistä vuosiraportoinnin asiakasta ovat opettaneet meitä ymmärtämään vuosiraportoinnin vaatimukset. Tuotekehityksessämme on kiinnitetty huomiota erityisesti sisällöntuonnon helppouteen ja käytettävyyteen. Meiltä saat vuosikertomuksellesi sujuvan teknisen toteutuksen tai halutessasi koko toimituksen alusta loppuun ylläpitoineen.

Konsepti- ja rakennesuunnittelu

Sähköisen raportoinnin projekti käynnistyy suunnitteluvaiheella. Konseptisuunnittelusta ja käyttöliittymän visuaalisen ilmeen suunnittelusta vastaa viestintä-/mainostoimisto tai Valun oma kokenut suunnittelutiimi.

Tekninen toteutus ja testaus

Voimme aloittaa teknisen toteutuksen, kun ensimmäiset rakenteeseen liittyvät päätökset on tehty. Usein startti tapahtuu konseptoinnin ja visuaalisen suunnittelun välimaastossa. Toteutuksen loppuvaiheessa varmistamme selain- ja laiteyhteensopivuuden, suorituskyvyn, korkealuokkaisen tietoturvan, käytettävyyden ja saavutettavuuden.

Koulutus ja sisällöntuotanto

Suunnittelemme koulutuksen vastaamaan tarkasti sisällönsyötön tarpeisiin. Valuerin automatiikka, sisältösivujen versiointi ja monipuoliset muotoilutyökalut mahdollistavat järkevän ja tehokkaan sisällönsyöttöprosessin.

Julkaisu, ylläpito ja seuranta

Julkaisemme vuosikertomukset verkkoon sovitussa aikataulussa. Käymme julkaisua edeltävät toimenpiteet yhdessä läpi asiakkaamme kanssa. Raportoinnin tehoa kannattaa mitata seurannan avulla. Analytiikan lisäksi on mahdollista hyödyntää esimerkiksi heatmappeja ja käytön visualisointeja.

"Valu Digitalilla saadaan heti juonen päästä kiinni ja ymmärretään, mitä me asiakkaana toivomme ja haemme."

Hanna Karppinen

Viestinnän asiantuntija @ DNA