Verkkopalvelun toteuttaminen

Autamme asiakkaitamme onnistumaan verkkoviestinnässä ja verkkoliiketoiminnassa.

Täydet 5/5 pistettä projektin läpiviennistä. Hyvin meni!
- Karoliina Viitamäki, Ympäristöministeriö
 

Tuotteistetut ratkaisumme yhdessä oikeiden teknologiavalintojen kanssa auttavat erityisesti organisaatioita ja yrityksiä, joille verkkopalvelu on tärkeä osa viestintää. Palveluidemme avulla luomme asiakkaillemme konkreettista, mitattavaa hyötyä.

Runsaasti kokemusta

Lopputulos on odotustemme ja suunnitelmiemme mukainen. Valu oli projektissa joustava yhteistyökumppani.
- Viestintäasiantuntija Eija Vallinheimo, Ilmatieteen laitos
 

Olemme toteuttaneet ratkaisuja verkkoon ja mobiililaitteille yli 15 vuoden ajan. Kymmenien ja kymmenien verkkopalveluprojektien kautta saatujen oppikokemusten myötä on syntynyt Valun tapa viedä läpi projekti tehokkaasti ja aikataulussa. Tekijöillämme on keskimäärin yli 5 vuoden kokemus vaativien verkkopalveluiden toteuttamisesta.

Olemme kokenut, osaamista ja edelläkävijyyttä tarjoava kumppani. Lue lisää referensseistämme.

Verkkopalvelun toteutustavat

Verkkopalveluprojekti toteutetaan tyypillisesti ketteränä projektina, vesiputousmallin mukaan tai näiden yhdistelmänä. Tehokkaan projektimallin valinta riippuu usein toteutettavasta verkkopalvelusta.

Ketterän projektimallin ehdottomia etuja on joustavuus ja rajallisten resurssien suuntaaminen tärkeimpiin asioihin. Projektin aikana on mahdollista tehdä tarpeen mukaan muutoksia suunniteltuun toteutukseen ja varmistaa näin tavoitteiden kannalta tehokkain lopputulos.

Vesiputousmallissa projektin kulku noudattaa projektisuunnitelmaan kirjattuja vaiheita aikatauluineen. Vesiputousmallinen projekti etenee vaatimusmäärittelystä suunnittelun, toteutuksen ja testauksen kautta julkaisuun ja ylläpitoon.

Kokonaisvaltainen asiakkuus

Valu Digitalilla saadaan heti juonen päästä kiinni ja ymmärretään, mitä me asiakkaana toivomme ja haemme.
- Hanna Karppinen, Viestinnän asiantuntija, DNA
 

Verkkopalvelun suunnittelu ja toteuttaminen on tärkeä osa verkkoviestintää. Verkkoviestintä on myös paljon muuta. Tavoitteiden asettaminen ja seuranta sekä säännöllinen yhteydenpito yhteistyökumppanin kanssa mahdollistavat maksimaalisen hyödyn verkkoviestinnässä. Meiltä saat myös jatkuvan takuun toteutukselle sekä ketterät tukipalvelut.

Valu Digitalista löydät monipuolista osaamista myös käyttöliittymäsuunnittelusta, konseptoinnista, analytiikasta, hakukoneoptimoinnista sekä digitaalisesta markkinoinnista.

tai täytä yhteydenottolomake!

Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

Kysy lisää

Toni Hintikka

Toni Hintikka, asiantuntija

 

96%
asiakkaistamme on tyytyväisiä saamaansa jatkuvaan palveluun. Onnistuminen on seurausta osaamisesta ja halusta auttaa asiakasta toimimaan tehokkaasti ja tuottavasti verkossa.


Senaatin verkkopalvelu matkapuhelimen näytöllä

Responsiiviset verkkopalvelut

Toteutamme verkkopalveluja, jotka toimivat niin tietokoneilla kuin älypuhelimilla ja tablet-laitteillakin. Responsiiviset verkkosivut mukautuvat automaattisesti laitteen näytölle sopivaan kokoon.

Tutustu referensseihimme


Kumppaniksi?

Teemme paljon yhteistyötä viestintä- ja mainostoimistojen kanssa. Vaikka projekteissa on usein monia eri toimijoita, olemme pysyneet 100-prosenttisesti sovitussa aikataulussa.