Verkkovuosikertomus 

Toteutamme nykyaikaiset ja kustannustehokkaat vuosiraportit verkkoon. Olemme Suomen kokeneimpia tekijöitä. Vuosittain palvelemme yli 15 asiakasta, joukossa kansainvälisiä pörssiyrityksiä ja tunnettuja brändejä.

Tuote- ja palvelukokonaisuutemme pitää sisällään talous- ja vastuuraportoinnin ohjelmiston, korkean tietoturvan ja kokeneen projektitiimin. Verkkovuosikertomuksen avulla luodaan nykyaikainen mielikuva. Se myös tarjoaa mahdollisuuden esitellä yrityksen toimintaa luovemmin käyttäjää kiinnostavilla tavoilla.

Finnfundin verkkovuosikertomuksesta tehtiin responsiivinen

Verkkovuosikertomus on kustannustehokas

Meillä on valmiina tarvittavat tekniset ratkaisut, mutta myös pitkän kokemuksen ansiosta huippuunsa kehittynyt toimitusprosessi
 

Verkossa tapahtuva vuosiraportointi on nykyaikainen tapa hoitaa suuren yrityksen viestintään liittyvät velvoitteet. Ajan ja rahan säästöä syntyy, kun paino- ja jakelukustannuksia ei tule.

PDF-tallennus tai "Web-to-Print"

Verkkovuosikertomuksesta voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myös laadukas printtiversio tarjoamiemme PDF-työvälineiden avulla, jotka mahdollistavat painokelpoisen aineiston koostamisen verkkosivuilta. Ominaisuuksia mm. automaattinen sisällysluettelo, sivujen "juoksutus", korkearesoluutiokuvat jne.

Toteutimme OP-Pohjola -ryhmän verkkovuosikertomukset.

5 syytä valita Valu Digital

  • 1 Kokenut verkkovuosikertomusten toteuttaja
   Yrityksellämme on vuosien kokemus suurten pörssiyritysten ja muiden organisaatioiden verkkovuosikertomusten toteutuksista. Vuosittain palvelemme useita pörssiyrityksiä ja suuria organisaatioita.

  • 2 Toimitusvarmuus
   Meillä on näyttöä siitä, että pystymme toimittamaan tilatut palvelut aikataulussa ja pitämään kustannukset kurissa.

  • 3Pitkälle kehitetty palvelumalli
   Olemme kehittäneet huippuunsa viritetyt palvelut projektiviestintään, testaukseen ja julkaisuun.

  • 4Valmiit, kymmenissä toteutuksissa testatut ominaisuudet ja työvälineet
   Vuosikertomustuotteemme sisältää monipuoliset ja tehokkaat työvälineet ylläpitäjille ja loppukäyttäjille (mm. Excel-integraatio tilinpäätöksiin, GRI, PDF:ien koostaminen.)

  • 5Laajennettavuus
   Ratkaisua voidaan laajentaa yritysvastuuraportointiin ja osavuosikatsausten julkaisuun. Lisäksi tarjoamme edelläkävijöille sijoittajaviestinnän mobiiliapplikaatiot.

Kumppanit

Olemme joustava toimija, joka tarjoaa pitkän kokemuksen ja osaamisen kumppaniensa käyttöön.
 

Teemme yhteistyötä johtavien viestintätoimistojen -
kuten Miltton, Kreab Gavin AndersonHill&Knowlton, ja Pohjoisranta Burson-Marsteller -kanssa. Kerromme mielellämme lisää viestintä- tai mainostoimistoille yhteistyömahdollisuuksista.

Palvelemme myös silloin kun asiakas ei käytä viestintä- tai mainostoimistoa, vaan vastaa itse konseptoinnista ja sisällöistä. Teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme huippulaadukkaat suunnittelupalvelut.

14  
Toteutimme alkuvuodesta 2017 yhteensä 14 vuosikertomusta verkkoon. Tutustu!


100%
Toteutuksistamme on julkaistu sovitussa aikataulussa.


Ota yhteyttä

Juha Mattila

Juha Mattila, myyntijohtaja

 •  juha.mattila (at) valu.fi
 •  010 4235 403
  LinkedIn
 

Asiakkaitamme

OP-Pohjola -ryhmä
DNA
Tecnotree
Lemminkäinen
Caverion
Kesko
Finnpilot
Posti
VVO
Fennia
Digia
Pohjolan Voima
Finnfund
Lahden kaupunki

Responsiivisuus

Responsiivinen sivusto toimii hyvin erilaisilla laitteilla, koska se mukautuu näytön koon mukaan

Olemme edelläkävijöitä responsiivisten, käyttäjän näytön kokoon mukautuvien sivustojen toteuttamisessa. Tutustu esimerkkiin:

Keskon vuosikertomus 2014

Tutustu toteutuksiimme!