Toteutamme nykyaikaiset ja kustannustehokkaat vuosiraportit verkkoon. Olemme Suomen kokeneimpia tekijöitä. Vuosittain palvelemme yli 15 asiakasta, joiden joukossa on kansainvälisiä pörssiyrityksiä ja tunnettuja brändejä.

Verkkovuosikertomus

Verkkovuosikertomus on kustannustehokas

Tuote- ja palvelukokonaisuutemme pitää sisällään talous- ja vastuuraportoinnin ohjelmiston, korkean tietoturvan ja kokeneen projektitiimin. Verkkovuosikertomus luo yrityksestä nykyaikaisen mielikuvan. Se myös tarjoaa mahdollisuuden esitellä yrityksen toimintaa luovemmin käyttäjää kiinnostavilla tavoilla.

Verkossa tapahtuva vuosiraportointi on nykyaikainen tapa hoitaa suuren yrityksen viestintään liittyvät velvoitteet. Ajan ja rahan säästöä syntyy, kun paino- ja jakelukustannuksia ei tule.

"Meillä on valmiina tarvittavat tekniset ratkaisut, mutta myös pitkän kokemuksen ansiosta huippuunsa kehittynyt toimitusprosessi."

~ Juha Mattila, myyntijohtaja

PDF-tallennus tai "Web-to-Print"

Sisällöntuotannon työkalujen avulla luodaan näyttävät ja yksityiskohtaiset PDF-aineistot käyttäjien ladattavaksi. Käyttäjä voi koostaa haluamistaan sisällöistä PDF-dokumentin aineistokorin avulla.

Verkkovuosikertomuksesta voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myös laadukas printtiversio. Tarjoamme työvälineet, joiden avulla painokelpoinen aineisto koostetaan verkkosivuilta. Työkalujen ominaisuuksia ovat mm. automaattinen sisällysluettelo, sivujen ”juoksutus”ja korkearesoluutiokuvat.

Muutamia toteuttamistamme verkkovuosikertomuksista

Kumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien viestintätoimistojen –
kuten MilttonKreab Gavin Anderson,  Hill&Knowlton, ja Pohjoisranta Burson-Marsteller –kanssa. Kerromme mielellämme lisää viestintä- tai mainostoimistoille yhteistyömahdollisuuksista.

Palvelemme myös silloin kun asiakas ei käytä viestintä- tai mainostoimistoa, vaan vastaa itse konseptoinnista ja sisällöistä. Teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme huippulaadukkaat suunnittelupalvelut.

"Valu Digitalilla saadaan heti juonen päästä kiinni ja ymmärretään, mitä me asiakkaana toivomme ja haemme."

~ Hanna Karppinen, viestinnän asiantuntija, DNA

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Juha Mattila

Juha Mattila / Myyntijohtaja

juha.mattila@valu.fi / 010 4235 403