WordPress

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jonka monipuoliset vakio-ominaisuudet ja kattava lisäosien ekosysteemi mahdollistavat kustannustehokkaan ja ketterän sivustokehityksen.

WordPressin keskeisin vahvuus on sen monipuolisuus: samaa järjestelmää voidaan käyttää verkkosivuston, verkkokaupan ja mobiilisovelluksen taustajärjestelmänä. WordPress onkin yhä suurempien organisaatioiden ratkaisu verkkojulkaisemiseen, verkkokauppaan ja sisältömarkkinointiin.

WP-projektit

Olemme erikoistuneet haastavien WordPress-pohjaisten verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelemme ja toteutamme sivuston ulkoasun, toiminnot ja integroinnit tarpeidesi mukaan ja olemme aktiivisesti mukana myös sivuston jatkokehityksessä.

Verkkopalvelun käytettävyyden lisäksi kiinnitämme projekteissamme erityistä huomiota ylläpitäjän käyttöliittymän helppouteen sekä tietoturvaan. Noudatamme omassa lisäosa- ja teemakehityksessämme WordPressin standardeja ja teemme tietoturva-auditoinnit käyttämiimme kolmansien osapuolten lisäosiin.

Lisäksi siirrämme tarvittaessa sisällöt aikaisemmalta sivustoltasi ja integroimme WordPressin muihin käyttämiisi järjestelmiin, kuten keskitettyyn käyttäjähallintaan, yhteystietoluetteloon, tapahtumakalenteriin tai ilmoittautumisjärjestelmään.

WordPress-tuotteet

Olemme rakentaneet WordPress-pohjaisia tuotteita muun muassa verkkolehti-, mobiilisovellus- ja kuntasivustotarpeisiin. Näistä saat lisätietoa mago.fi ja kuntasivusto.fi -sivustoilta.

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Laadukkaan ja ammattitaitoisen toteutuksen päälle saat käyttöösi kehutun tukipalvelumme ja pitkäaikasen kumppanin verkkosivustosi strategiseen kehittämiseen
 

WordPress on turvallinen vain päivitettynä. Huolehdimme puolestasi WordPressin ja sen lisäosien päivityksistä sekä tietoturvasta jatkuvana palveluna. Kaikki käyttämämme palvelinratkaisut on suunniteltu WordPressin ylläpitämiseen ja ne ovat tietoturvaltaan vahvennettuja.

Laadukkaan ja ammattitaitoisen toteutuksen päälle saat käyttöösi kehutun tukipalvelumme ja pitkäaikaisen kumppanin verkkosivustosi strategiseen kehittämiseen.

 

Kysy lisätietoja

Kysy lisää WordPress-palveluistamme.
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 Kysy lisää

Mikko Virenius

Mikko Virenius, WordPress-asiantuntija