WordPress

WordPress (lyh. WP) on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja yhä suurempien organisaatioiden ratkaisu verkkojulkaisemisessa. Mikäli tarvitset kovan luokan osaamista, käänny rohkeasti puoleemme.

WP-projektit

Toteutamme WordPress-pohjaiset verkkopalvelut suunnittelusta toteutukseen. Räätälöimme puolestasi tarpeisiisi soveltuvan teeman ja valitsemme tarvittavat lisäosat. Tai teemme sopivan lisäosan itse. Teemme tarvittavat räätälöinnit ja integroinnit muihin palveluihin. Lopuksi testaamme kokonaisuuden toimivuuden, mikä on hyvin tärkeää käytettäessä ulkopuolisten tahojen tekemiä lisäosia tai teemoja.

Lue mitä toteuttamastamme Riihimäen kaupungin verkkopalvelusta on sanottu.

Räätälöidyt palvelut

Meiltä ei tarvitse ostaa kokonaista projektia. Toteutamme myös pelkästään tarpeidesi mukaiset teemat ja lisäosat. Suosittu palvelumme on ollut muiden tekemien lisäosien auditointi. Toteutamme myös maksullisiin sisältöpalveluihin maksumuureja.

Alihankinta

Teemme myös alihankintana WordPress-lisäosia, teemoja, järjestelmäintegrointeja ja tietoturvatarkistuksia. 

Tietoturva

WordPress on turvallinen vain päivitettynä. Myös lisäosien, pluginien, ja käytetyn teeman tulee olla päivitettyinä. Osa WordPress-lisäosista ei ole turvallisia ja teemmekin myös muiden toteuttamien WordPress-toteutusten tietoturvatarkastuksia.

Tutustu tietoturvapalveluihimme

Lue Mikon kirjoitus Vierityspalkista.

Katso myös WPScan Vulnerability Database.

Kysy lisätietoja

Kysy lisää WordPress-palveluistamme.
Nimi*
Organisaatio*
Sähköposti*
Viesti

 Kysy lisää

Mikko Virenius

Mikko Virenius, WordPress-asiantuntija