Valu tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut tietoturvallisten verkkosivustojen kehittämiseksi. Jo perustasomme riittää kriittisille verkkopalveluille, mutta lisäpalveluiden avulla sivustoista saadaan kybersodankestäviä.

WordPress-tietoturvapalvelut

Kuinka suojaan sivustoni kyberhyökkäyksiltä?

Tämän oppaan luettuasi tiedät, miten voit suojata oman verkkosivustosi kyberhyökkäyksiltä. Opas keskittyy erityisesti WordPress-sivustojen suojaamiseen, mutta se antaa ajattelemisen aihetta minkä tahansa alustan parissa työskentelevälle.

Lataa opas

Jo tietoturvan perustasomme on optimoitu kriittisten palveluiden käyttöön

Olemme tehneet vuosikausien ajan systemaattista työtä asiakkaidemme tietoturvakriittisten verkkopalveluiden eteen. Asiakkaiden tietoturvaratkaisuja hallitsemme keskitetysti ja kaikki asiakkaamme saavat esimerkiksi tietoturva-auditointien tai bug bounty -ohjelmien kautta löydetyt tietoturvaparannukset automaattisesti käyttöön. Palvelut ylläpidämme asiakaskohtaisilla, säännöllisesti päivittämillämme palvelimilla. Palvelinten tietoturvan olemme varmistaneet kaksinkertaisella palomuurilla ja WordPressille optimoidulla tunkeutumisenestojärjestelmällä. Myös WordPressin ja kaikki sen lisäosat päivitämme valvotusti kuukausittain ja mahdollisia tietoturva-aukkoja seuraamme WPScan-palvelun avulla. Kaiken kattava WordPress-lisäosien hallintajärjestelmämme kattaa kaikki lisäosat riippumatta sen asennuslähteestä tai maksullisuudesta.

Scroll Down

Valu Muuri tarjoaa lisäturvaa palvelunestohyökkäyksiltä

Peruspalveluumme kuuluva tunkeutumisenesto- ja palomuuriratkaisu riittää estämään miljoonienkin pyyntöjen palvelunestohyökkäykset, mikäli ne tulevat rajoitetusta määrästä IP-osoitteita. Laajasti hajautettujen palvelinestohyökkäysten torjuntaan tarvitaan kuitenkin siihen erikoistunutta ratkaisua. Tarjoamme asiakkaillemme Valu Muuria, joka koostuu AWS WAF:n ja AWS Shield Advancedin päälle rakennetusta kokonaisuudesta.

Scroll Down

Valmiussivusto käyttöön kun pääsivustoon hyökätään

Valmiussivusto on Valun kehittämä ratkaisu tilanteisiin, joissa syystä tai toisesta pääsivusto ei ole käytettävissä. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi laajat palvelunestohyökkäykset tai muut kyberhyökkäykset. Valmiussivusto sijaitsee eri palvelimella kuin pääsivusto ja se on suojattu laajoiltakin palvelunestohyökkäyksiltä. Valmiussivusto skaalautuu rajattomasti, mutta on kustannuksiltaan kuitenkin ennakoitava. Valmiussivuston osoite muodostuu seuraavasti: valmiussivusto.asiakkaandomain.fi.

Scroll Down

Headup on erikoisratkaisu korkeimpiin mahdollisiin tietoturvavaatimuksiin

Headup yhdistää maailman suosituimman julkaisujärjestelmän huippuluokan tietoturvaan, skaalautuvuuteen ja nopeuteen. Sisällönhallinta tehdään tutuilla työkaluilla WordPressissä, josta voidaan yhdellä klikkauksella generoida nopeasti latautuva, hakukoneystävällinen ja kovaa kuormitusta kestävä staattinen sivusto. Julkinen sivusto voidaan erottaa täysin sisällönhallintaympäristöstä, mikä tekee ratkaisusta erittäin tietoturvallisen ja varmistaa, että sisällöntuotantoympäristö on jatkuvasti saatavilla - myös kriisitilanteissa. Headup sopii myös valmiussivustoksi pääverkkopalvelun rinnalle.

Scroll Down

"Valulta saat palvelut tietoturvavaatimuksiltaan kriittisille WordPress-verkkosivustoille"

~ Mikko Virenius, Chief Technology Officer

Ota yhteyttä!

Mikko Virenius

Mikko Virenius / Chief Technology Officer

mikko.virenius@valu.fi / 050 5551 222