Olemme erikoistuneet haastavien WordPress-pohjaisten verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen

WordPress

WordPress - monipuolinen ja tehokas avoimen lähdekoodin ratkaisu

WordPressin keskeisin vahvuus on sen monipuolisuus: samaa järjestelmää voidaan käyttää verkkosivuston, verkkokaupan ja mobiilisovelluksen taustajärjestelmänä. WordPress onkin yhä suurempien organisaatioiden ratkaisu verkkojulkaisemiseen, verkkokauppaan ja sisältömarkkinointiin. WordPressin maailmanlaajuinen markkinaosuus on tällä hetkellä arviolta yli 40%.

WordPress on jakautunut kahteen leiriin: Automatticin tarjoamaan valmiita ratkaisuja tarjoavaan wordpress.com:iin ja avoimen lähdekoodin wordpress.org:iin. WordPress.org:ista ladattu WordPress tarjoaa valmisratkaisua enemmän räätälöitävyyttä ja monipuolisuutta. Vaikka WordPress on tuotteena ilmainen, pelkällä verkosta ladatulla zip-paketilla ei vielä verkkosivusto synny ja tämän vuoksi moni kaupallinen toimija on rakentanut maksullisia WordPress-palveluita WordPressin ympärille.

WordPress-verkkopalvelut

Olemme erikoistuneet haastavien WordPress-pohjaisten verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelemme ja toteutamme sivuston ulkoasun, toiminnot ja integroinnit tarpeidesi mukaan ja olemme aktiivisesti mukana myös sivuston jatkokehityksessä.

Verkkopalvelun käytettävyyden lisäksi kiinnitämme projekteissamme erityistä huomiota ylläpitäjän käyttöliittymän helppouteen sekä tietoturvaan. Noudatamme omassa lisäosa- ja teemakehityksessämme WordPressin standardeja ja teemme tietoturva-auditoinnit käyttämiimme kolmansien osapuolten lisäosiin.

Lisäksi siirrämme tarvittaessa sisällöt aikaisemmalta sivustoltasi ja integroimme WordPressin muihin käyttämiisi järjestelmiin, kuten keskitettyyn käyttäjähallintaan, yhteystietoluetteloon, tapahtumakalenteriin tai ilmoittautumisjärjestelmään.

Mitä teemme?

Yleisimmin toteutamme WordPress-sivuston avaimet käteen -periaatteella ja tarjoamme toteutetulle verkkosivustolle myös ylläpito- ja jatkokehityspalvelut. Valmiin sivuston lisäksi olemme myös toteuttaneet yksittäisiä lisäosia sekä muita lisäpalveluita WordPressin yhteyteen. Yksi tarjoamamme lisäosapalvelu on Valu Search, mikä korvaa sivustolla WordPressin perinteisen haun monipuolisella hakutuotteella. Näiden lisäksi tarjoamme myös tietoturvaa parantavia palveluita,

Miksi teemme eri tavalla asioita kuin monet kilpailijamme?

Meille ensisijaisen tärkeää on järjestelmän tietoturvallisuus ja asiakkaillemme hyvä ylläpitokokemus. WordPressin tulee olla myös helposti päivitettävissä uudempiin versioihin. Huolehdimme WordPressin ja lisäosien päivittämisestä asiakkaan puolesta. Olemme rajanneet kolmansien osapuolten valmislisäosien määrän mahdollisimman pieneksi. Mitä vähemmän valmislisäosia – sitä vähemmän yhteensopivuusongelmia ja tietoturva-aukkoja. Laadukkaan WordPress-toteutuksen tunnistaakin yleensä helposti juuri käytettyjen valmislisäosien määrästä.

Toteutuksemme perustuvat yleensä Advanced Custom Fields Pro:n ja Polylangin päälle, ei Contact Form 7:n tai WPML:n varaan. Page Buildereita, pois lukien Gutenberg, emme suosittele käyttämään. Myöskään valmisteemoja emme missään tapauksessa suosittele käyttämään.

WordPressillä on koodausstandardit ja niitä sekä käytämme itse että suosittelemme myös muille käytettäväksi.

Verkkosivustoprojektit alusta loppuun

Teemme sekä verkkosivustojen suunnittelua että toteuttamista. Ota meihin yhteyttä, jos haluat suorituskykyisen ja turvallisen WordPress-sivuston. Esimerkkejä toteutetuista WordPress-verkkosivustoista löydät asiakastarinoistamme.

WordPress-asiantuntijapalvelut

Tarjoamme verkkosivustoprojektien lisäksi asiantuntijapalveluita: esimerkiksi teemme tietoturva-auditointeja lisäosille ja teemoille. Jos haluat saada selville nykyisen WordPress-sivustosi tietoturvan tilanteen, ota yhteyttä meihin ja saat tarjouksen tietoturva-auditoinnista.

Tuki- ja ylläpitopalvelut

WordPress on turvallinen vain päivitettynä. Huolehdimme puolestasi WordPressin ja sen lisäosien päivityksistä sekä tietoturvasta jatkuvana palveluna. Päivitämme WordPressin uusimpaan versioon ja huolehdimme, että sivusto toimii oikein myös päivityksen jälkeen.

Kaikki käyttämämme palvelinratkaisut on suunniteltu WordPressin ylläpitämiseen ja ne ovat tietoturvaltaan vahvennettuja. Yhteistyökumppanimme Upcloud varmistaa, että palvelimet ovat erityisen nopeita. Lue lisää palvelinylläpitopalveluistamme.

Laadukkaan ja ammattitaitoisen toteutuksen päälle saat käyttöösi kehutun tukipalvelumme ja pitkäaikaisen kumppanin verkkosivustosi strategiseen kehittämiseen.

Miksi ostaa Valulta?

Olemme erittäin kokenut WordPress-toimittaja ja meitä ajaa aito halu palvella asiakkaitamme. Vuosien kokemus ja jatkuva prosessiemme parantaminen näyttäytyvätkin asiakkaillemme hyvinä yöunina ja pienentyneenä riskinä. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää teidän tarpeistanne ja meidän auttamismahdollisuuksistamme. Tutustu myös sivuumme Itewikissä ja lue myös WordPress-aiheisia blogikirjoituksiamme.

Vahva kokemus ja osaaminen tarkoittavat käytännössä sitä, että meillä ei yleensä mene sormi suuhun vaativissakaan tapauksissa.

Tee kuten useat tyytyväiset asiakkaamme ovat tehneet ja ota yhteyttä – siitä kaikki lähtee liikkeelle, mutta tämä ei sido sinua yhtään mihinkään.

Kiinnostuitko?

Täytä lomake – otamme yhteyttä ja kerromme WordPressin hyödyistä teidän tapauksessanne