Olemme erikoistuneet haastavien WordPress-pohjaisten verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen

WordPress

Monipuolinen ja tehokas ratkaisu

WP:n keskeisin vahvuus on sen monipuolisuus: samaa järjestelmää voidaan käyttää verkkosivuston, verkkokaupan ja mobiilisovelluksen taustajärjestelmänä. WordPress onkin yhä suurempien organisaatioiden ratkaisu verkkojulkaisemiseen, verkkokauppaan ja sisältömarkkinointiin.

  • Valu toteutti Marttojen verkkopalvelun
  • Valu suunnitteli ja toteutti Talentia verkkopalvelu-uudistuksen
  • Valu oli teknisenä toteuttajana XAMKin verkkopalvelussa

WordPress-verkkopalvelut

Olemme erikoistuneet haastavien WordPress-pohjaisten verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelemme ja toteutamme sivuston ulkoasun, toiminnot ja integroinnit tarpeidesi mukaan ja olemme aktiivisesti mukana myös sivuston jatkokehityksessä.

Verkkopalvelun käytettävyyden lisäksi kiinnitämme projekteissamme erityistä huomiota ylläpitäjän käyttöliittymän helppouteen sekä tietoturvaan. Noudatamme omassa lisäosa- ja teemakehityksessämme WordPressin standardeja ja teemme tietoturva-auditoinnit käyttämiimme kolmansien osapuolten lisäosiin.

Lisäksi siirrämme tarvittaessa sisällöt aikaisemmalta sivustoltasi ja integroimme WordPressin muihin käyttämiisi järjestelmiin, kuten keskitettyyn käyttäjähallintaan, yhteystietoluetteloon, tapahtumakalenteriin tai ilmoittautumisjärjestelmään.

WordPress-tuotteet

Olemme rakentaneet WordPress-pohjaisia tuotteita muun muassa verkkolehti-, mobiilisovellus- ja kuntasivustotarpeisiin. Näistä saat lisätietoa mago.fi ja kuntasivusto.fi -sivustoilta.

Tuki- ja ylläpitopalvelut

WordPress on turvallinen vain päivitettynä. Huolehdimme puolestasi WordPressin ja sen lisäosien päivityksistä sekä tietoturvasta jatkuvana palveluna. Päivitämme WordPressin uusimpaan versioon ja huolehdimme, että sivusto toimii oikein myös päivityksen jälkeen.

Kaikki käyttämämme palvelinratkaisut on suunniteltu WordPressin ylläpitämiseen ja ne ovat tietoturvaltaan vahvennettuja.

Laadukkaan ja ammattitaitoisen toteutuksen päälle saat käyttöösi kehutun tukipalvelumme ja pitkäaikaisen kumppanin verkkosivustosi strategiseen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Täytä lomake ja kerromme kuinka sinä voit hyötyä WordPressistä.