Näkymä Valun neuvotteluhuoneesta

Yritys

Strateginen kumppani vaativissa verkkopalveluissa ja -sovelluksissa.

Olemme 20-vuotisen toimintamme aikana hioutuneet vankaksi verkkopalveluiden osaajaksi. Tarjoamme digitaalisia ratkaisuja viestinnän, markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin.

Oikeita ratkaisuja

Olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaita, joille kykenemme tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja ja todellista lisäarvoa. Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja strategiseen yhteistyöhön, jossa verkkopalveluita ja -sovelluksia rakennetaan pitkäjänteisesti, hyötyjä ja tuloksia odottaen. Rakennamme oikeat ratkaisut oikeisiin tarpeisiin.

Asiakaslähtöisyys

Olemme helposti lähestyttävä kumppani ja ideoimme mielellämme asiakkaidemme kanssa verkon yhä parempaa hyödyntämistä osana toiminnan kehittämistä. Asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mittaamalla saamme tiedon asiakassuhteen toimivuudesta ja mahdollisuuksista entistä parempaan palveluun. Asiakkaistamme 92% pitää yhteistyötä kanssamme hyvänä tai erinomaisena. Tukipalvelumme toimivuutta pitää hyvänä tai erinomaisena 98% asiakkaistamme.

Missiomme on auttaa asiakkaitamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.
- Kari Turunen, toimitusjohtaja
 

Oma tuotekehitys

Olemme koko toimintamme ajan pitäneet tärkeänä omaa tuotekehitystä. Se on ohjannut meitä etsimään ja oivaltamaan ratkaisuja todellisiin asiakastarpeisiin. Kiinnitämme erityistä huomiota käyttökokemukseen ja tuotteen olemassaolon edellytykseen eli siihen, että mitä lisäarvoa tuotteella tulee saada aikaan.

Samalla tuotekehitykseen panostaminen on tehnyt yrityksestämme varsin ketterän. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeisiin ja kehittämään tuoteominaisuuksia, jotka näemme kilpailuetuina. Hyvä esimerkki tästä on Valu Mobile -nimiselle tytäryhtiöllemme kehittämämme tuote, joka merkitsee merkittävää muutosta käytännön myyntityössä. Applikaatio on nimeltään Showell - voit ladata sen Applen App Storesta.

Kokemus, luovuus ja into

Yrityksemme henkilöstö muodostaa kombinaation, joka soveltuu alallemme erittäin hyvin. Meillä on riittävästi kokemusta, jotta tunnemme hyvät toimintamallit ja pystymme välttämään turhat virheet. Samalla yrityksemme jatkuva kasvu on tuonut tiimiimme vuosittain uusia tekijöitä. Sopiva sekoitus kokemusta, luovuutta ja intoa pitää meidät alamme edelläkävijöiden joukossa myös tulevaisuudessa.

Ryhdy kumppaniksi

Teemme laajaa yhteistyötä muun muassa viestintä- ja mainostoimistojen kanssa. Kumppaninamme saat käyttöösi kovan luokan teknologisen osaamisen ja asiantuntijuuden vaativien verkkopalveluiden toteuttamiseen.


Perustiedot

Verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten asiantuntija.

3,0
milj. eur. budjetoitua liikevaihtoa (2017)

29
innokasta osaajaa

AAA
- luottoluokitus

Konsernin yritykset

Valu Creative Oy
Valu Mobile Oy
Valu Digital Oy 

Missio ja arvot

Rekrytointi

 


Ota yhteyttä!


Kari Turunen

Kari Turunen, toimitusjohtaja