Ylivertaisia kokemuksia

Verkkolehti miellyttävänä mobiilisovelluksena

Katso video

Mago Native on Mago-verkkolehden mobiilisovellus

iOS- ja Android-alustoille suunniteltu sovellus on miellyttävä ja helppo käyttää. Sisällöt ovat aina ajan tasalla eikä julkaiseminen vaadi lisätoimenpiteitä sisällöntuottajilta.

Verkkolehden sisällöt ovat suoraan hyödynnettävissä Mago Nativessa

Miellyttävä applikaatio tukee verkkolehden käyttökokemusta.

Julkaise vaivattomasti

Mago-verkkolehti ja Mago Native toimivat saumattomasti yhdessä. Kun verkkolehden ylläpidossa julkaisee tai päivittää sisältöä, muutokset tulevat voimaan samalla kertaa myös sovellukseen.

Seuraa tavoitteiden toteutumista

Verkkoviestinnän mittaaminen Google Analyticsin avulla antaa monipuolisesti tietoa sovelluksen käytöstä. Näin viestinnälle asetettuja tavoitteita on helppo seurata.

Push-viestit julkaisuista

Sovelluksen käyttäjillä on mahdollisuus valita mielenkiintoiset aihealueet. Kun uusi artikkeli julkaistaan, käyttäjä saa välittömästi puhelimensa näytölle siitä tiedon. Push-viestit mahdollistavat näin erinomaisen huomioarvon uusille julkaisuille.

Helppo sisältöjen jakaminen

Artikkelien jakaminen sosiaalisessa mediassa onnistuu helposti puhelimen sisäänrakennetun jakotoiminnallisuuden avulla. Jakaminen on näin helpompaa ja luontevampaa.

Mago Native -sovellus on helppo liittää WordPressillä julkaistavaan verkkolehteen. Sovellus tekee lehden mobiilikäytöstä sujuvaa, kun sovelluksen suorituskyky on huippuluokkaa ja esimerkiksi näkymien vaihtuminen voidaan animoida näyttävästi. Näin käyttökokemus on miellyttävämpi kuin responsiivisella sivustolla.

Mikko Virenius

CTO @ Valu Digital