Tuloksia sisällöllä

WordPress-pohjainen verkkolehtialusta sisältömarkkinoinnin ammattilaiselle

Monipuoliset työkalut sisällön julkaisemiseen ja seurantaan

Mago on yhdessä markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisten kanssa kehitetty verkkolehtituote, joka mahdollistaa tehokkaan sisältömarkkinoinnin verkossa.

Mago-verkkolehden vahvuuksia

Monipuolisten julkaisu- ja seurantatyökalujen lisäksi Mago on nopea ja tietoturvallinen.

WordPressin logo

WordPress

Mago on verkkolehtituote, joka on nopea ottaa käyttöön. Se on rakennettu maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän, WordPressin, päälle. Magon taustalla on kokenut ohjelmistotalo Valu Digital.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Magoon on sisällytetty runsaasti pieniä sisällöntuottajan elämää helpottavia ominaisuuksia. Käytä sisällössäsi helposti kuvia, videoita ja audiota sekä sosiaalisen median sisältöjä.

Pokaali

Käyttökokemus

Mago-verkkolehti on hakukoneystävällinen, selkeä rakenteeltaan ja optimoitu monipuolisesti eri päätelaitteille. Sisällöt latautuvat nopeasti ja kokonaisuus luo näin miellyttävän käyttökokemuksen.

Tuloskäyrä ylöspäin

Tuloksellisuus

Kerää käyttäjiltä tietoja älykkäillä lomakkeilla tai Valun markkinoinnin automaatiojärjestelmällä. Magon omat seurantatyökalut mahdollistavat kävijämäärien ja käyttäjien käyttäytymisen tehokkaan seurannan.

Muita upeita ominaisuuksia

Magon perusominaisuudet muodostavat kattavan kokonaisuuden sisällöntuotannon työkaluja sekä monipuoliset seurantaominaisuudet. Verkkolehti on mahdollista toteuttaa lisähintaan numeropohjaisena julkaisuna. Näiden lisäksi Magoon on mahdollista saada lisäominaisuutena PDF-viennit näyttävien tulosteiden toteuttamiseksi. Sisältömarkkinointia on mahdollista tehostaa entisestään natiivilla mobiiliapplikaatiolla, jossa hyödynnetään olemassa oleva wordpress-pohjainen verkkolehtitoteutus.

Sosiaalisen median integraatiot

Sosiaalisen median integraatiot

Tarjoa mahdollisuus jakaa sisältöäsi ja seurata sosiaalisen median tilejäsi. Julkaise sisällöt suoraan profiileissasi ja tuo sosiaalisen median päivityksiä sisältöihisi.

Älykäs kuvienhallinta

Älykäs kuvienhallinta

Voit asettaa järjestelmän rajaamaan kuvat automaattisesti kasvojen perusteella. Tarvittaessa voit rajata kaikkia kuvakokoja yksilöllisesti.

Kommentointimahdollisuus

Kommentointi

Lukijat voivat osallistua keskusteluun helposti nimimerkillä tai omalla sosiaalisen median profiilillaan.

Monipuolinen käyttäjähallinta

Monipuolinen käyttäjähallinta

Voit asettaa sisällöntuottajille erilaisia rooleja, jotka rajoittavat sisällön julkaisu- ja muokkausmahdollisuuksia.

Kurikka valitsi verkkolehden

Kunnan verkkomedia tuo kuntalaiset luontevasti digitaalisen viestinnän pariin. Parhaimmillaan digitaalinen viestintä muodostaa kokonaisuuden, jossa lukijat huomioidaan monipuolisesti eri kanavissa kiinnostavien sisältöjen avulla. Tällöin kunnan verkkosivustot, sosiaalisen median kanavat ja verkkolehdet toimivat hyvin yhteen eivätkä jää toisistaan irrallisiksi.

Lue koko case-kuvaus

SuPer-liitolle verkkolehti

Toteutimme SuPer-liitolle oman verkkolehden Magon päälle. Lukija pääsee helposti itseään kiinnostaviin aihepiireihin kategorioiden kautta. Verkossa on myös painetun lehden näköisversiot.

– Järjestelmä on helppokäyttöinen myös ylläpitäjälle. Kaiken kaikkiaan uusi verkkolehtemme on selkeä ja olemme tyytyväisiä sen visuaaliseen ilmeeseen ja rakenteeseen. Myös itse projekti Valun kanssa sujui erinomaisesti. Valu nappasi helposti kiinni ajatuksistamme ja reagoi nopeasti kysymyksiimme ja myöhemmin esiin nousseisiin jatkokehitystarpeisiin, Sonja Kähkönen kiittelee.

Tutustu lehteen
Minna Siikaniva

"Yhteistyö Valun kanssa sujui hyvin ja aikataulu pysyi hyvin sovitussa. Saimme hyvin vastauksia ja tukea kaikkiin ongelmiimme. Suosittelemme Valua yhteistyökumppanina!"

Minna Siikaniva

Viestintäpäällikkö @ Kuopion ev.lut. seurakuntien viestintä

Intrumin verkkolehti

"Odotimme alustalta hyvää analytiikkaa ja helppoa käytettävyyttä. Mago on vastannut näihin odotuksiin erittäin hyvin. Verkkolehtemme on hyvännäköinen ja toimii teknisesti moitteettomasti. Meidän on ollut hyvin helppo luoda sinne sisältöjä."

Katja Luotola

Viestintäpäällikkö @ Intrum

Taina Luukkainen

“Yhteistyö on meni paremmin kuin olin odottanutkaan. Olen ollut mukana monissa projekteissa ja odotin, että pitäisi koko ajan kysellä edistymisen perään. Mutta verkkolehti saatiinkin pystyyn jämäkästi ja nopeasti raikkaalla ja modernilla ulkoasulla. Kaikin puolin hyvin meni”

Taina Luukkainen

Toimitusjohtaja @ Elektroniikan Tukkukauppiaat ry

Lue, kuinka voit hyödyntää verkkolehteä omassa sisältömarkkinoinnissasi.

Verkkolehti sisältömarkkinoinnin työkaluna

Lataa maksuton pikaopas!
Lataa pikaopas
Nimi
Yritys / Organisaatio
Sähköposti *
Puhelin