Next

Next-verkkolehti Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululle

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk julkaisi uuden Next-verkkolehden, jonka teemoja ovat Xamkin opetus, koulutus ja palvelut.

Verkkolehti on rakennettu Valun Mago-verkkolehtialustalle ja se joka toimii jatkuvan julkaisun periaatteella. Mago Pro -pakettiin kuului myös Xamkin brändin mukaisen ulkoasun suunnittelu. Valu on aiemmin vastannut myös Xamkin pääsivuston visuaalisesta ilmeestä ja teknisestä toteutuksesta.

Next on ammattikorkeakoululle väylä, jossa voidaan tarttua nopeasti ajankohtaisiin aiheisiin sekä jakaa niitä sosiaalisessa mediassa ja jatkaa siellä vuorovaikutusta lukijoiden kanssa.

Next-verkkolehti kannettavan näytöllä

Jatkuvan julkaisun periaatteella toimiva verkkolehti pysyy kiinni ajan hermolla. Next on ammattikorkeakoululle väylä, jossa voidaan tarttua nopeasti ajankohtaisiin aiheisiin sekä jakaa niitä sosiaalisessa mediassa ja jatkaa siellä vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. Lisäksi Xamkin asiantuntijat ja kumppanit pääsevät lehdessä tuomaan entistä monipuolisemmin esiin osaamistaan ja Xamkin toimintaa. Myös Xamkin kumppanit ovat lehdessä mukana.

Tutustu verkkolehteen! Siirry lukemaan Next-verkkolehteä

Kiinnostuitko?

Kysy lisää verkkolehtipalveluistamme

Juha Mattila

Juha Mattila / Sales Director

juha.mattila@valu.fi / 050 524 1846