Verkkosivuston ylläpito saumattomasti yhdeltä luukulta.

Tarjoamme verkkopalveluillesi kokonaisvaltaista huolenpitoa. Emme pompottele luukulta toiselle vaan vastaamme kokonaisuudesta: saat huippuluokan palvelinylläpidon, järjestelmäpäivitykset, kehittämisen ja nopeaksi kehutun asiakastuen kaikki samalta luukulta. Saumattomasti.

Scroll Down

Mitä tarkoittaa laadukas palvelinylläpito?

Laadukas ja saumaton palvelinylläpito rakentuu tarkkaan harkittujen valintojen varaan. Valitsemamme palvelinratkaisut mahdollistavat keskitetyn muutostenhallinnan sekä resurssien skaalauksen vaativiinkin tarpeisiin.

Näiden lisäksi olemme rakentaneet tehokkaat seurantatyökalut, jotta voimme reagoida nopeasti mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kaikkien valintojen taustalla on halu tarjota asiakkaille mahdollisimman saumaton palvelukokemus.

 

Lue palvelinratkaisustamme

"Se, mitä tekevät omalla toimialueellaan, tekevät hyvin! Valu Digitalin kanssa yhteistyö toimii ja ovat ihan niin hyvä kumppani kuin tarvitaan."

~ Savonlinnan kaupunki

Miksi nopea asiakastuki merkitsee paljon?

Valun asiakastuki pyrkii ratkaisemaan jokaisen asiakastukeen tulleen yhteydenoton mahdollisimman nopeasti. Jokaisen tiketin kiireellisyys arvioidaan yksilöllisesti heti kättelyssä. Tikettien kiireellisyyden arvioinnissa hyödynnämme alalla vakiintuneita käytänteitä, kuten esimerkiksi julkishallinnon JHS-suosituksia. Yhdessä asiakkaan kanssa tehdyt SLA-sopimukset ohjaavat toimintaa ja luovat luottamusta puolin ja toisin.

 

Lue asiakastuestamme

"Mukavan palvelualtista ja nopeaa toimintaa! Kokonaisuudessaan oikein ystävällistä palvelua ja käyttötuki on toiminut todella hyvin."

~ UKK-instituutti

Koko tiimin osaaminen kehittämiseen

Meidän mielestä saumaton palvelukokemus edellyttää nopeaa ja tehokasta asiakastukitiimiä. Valun asiakastukitiimi koostuu samoista kehittäjistä, jotka ovat olleet toteuttamassa verkkosivustoprojekteja, mikä osaltaan auttaa ongelmatilanteiden ratkaisuissa tai asiakkaan ohjeistamisessa. Tällä tavoin myös osaamispääoma leviää laajalle ja mikään tehty ratkaisu ei ole yksittäisen kehittäjän osaamisesta kiinni.

Osaavan asiakastukitiimin lisäksi pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomat tavat olla yhteydessä tukeemme. Ongelmatilanteessa on yksi sähköpostiosoite, josta saa kaiken tarvittavan avun.

"Valun ihmiset on helppo tavoittaa. Avun saa nopeasti ja tähän mennessä kaikki ongelmat ovat ratkenneet. Arvostan Valun palvelua."

~ Elektroniikan Tukkukauppiaat

Mikko Virenius, teknologiajohtaja

9 vinkkiä WordPress-ylläpitosopimusten vertailuun

WordPressin ylläpitoa tarjoavia tahoja löytyy runsaasti. Toimitussisältöjä on lähes yhtä paljon kuin toimijoitakin. Potentiaalisille ylläpitokumppaneille kannattaa vertailun helpottamiseksi esittää yhdeksän tärkeää kysymystä.

Lue lisää Lue lisää
Mikko Virenius

Kiinnostuitko?