Autamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja turvallisesti.

Strateginen kumppanisi verkossa.

Oikeita ratkaisuja oikeisiin haasteisiin.

Olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaita, joille kykenemme tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja ja todellista lisäarvoa. Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja strategiseen yhteistyöhön, jossa verkkopalveluita ja -sovelluksia rakennetaan pitkäjänteisesti, hyötyjä ja tuloksia saavuttaen. Rakennamme oikeat ratkaisut oikeisiin tarpeisiin.

"Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja strategiseen yhteistyöhön."

~ Kari Turunen, CEO, Founder

Kokenut ja asiantunteva projektitalo

Olemme vieneet läpi satoja verkkopalveluprojekteja. Niiden myötä olemme keränneet runsaasti kokemusta, jonka arvo realisoituu nimenomaan asiakkaidemme hyväksi. Olemme erikoistuneet vaativien projektien läpivientiin sovitussa aikataulussa. Uskallamme myös kertoa näkemyksemme vaikka se ei aina vastaisi asiakkaamme näkemystä. Tärkeintä meille on, että johtamamme projektit tuottavat asiakkaallemme mahdollisimman tuottavan lopputuloksen.

Uutta luova tuotekehitystalo

Olemme koko toimintamme ajan pitäneet tärkeänä omaa tuotekehitystä. Se on ohjannut meitä etsimään ja oivaltamaan ratkaisuja todellisiin asiakastarpeisiin. Kiinnitämme erityistä huomiota käyttökokemukseen ja tuotteen olemassaolon edellytykseen eli siihen, että mitä lisäarvoa tuotteella tulee saada aikaan.

Samalla tuotekehitykseen panostaminen on tehnyt yrityksestämme varsin ketterän. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeisiin ja kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, jotka näemme myös yrityksemme kilpailuetuina.

Valun ytimessä

 • #
  Kokemus, luovuus ja into

  Yrityksemme henkilöstö muodostaa kombinaation, joka soveltuu alallemme erittäin hyvin. Meillä on riittävästi kokemusta, jotta tunnemme hyvät toimintamallit ja pystymme välttämään turhat virheet. Samalla yrityksemme jatkuva kasvu on tuonut tiimiimme vuosittain uusia tekijöitä. Sopiva sekoitus kokemusta, luovuutta ja intoa pitää meidät alamme edelläkävijöiden joukossa myös tulevaisuudessa.

 • #
  Asiakastyytyväisyys

  Olemme helposti lähestyttävä kumppani ja ideoimme mielellämme asiakkaidemme kanssa verkon yhä parempaa hyödyntämistä osana toiminnan kehittämistä. Asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mittaamalla saamme tiedon asiakassuhteen toimivuudesta ja mahdollisuuksista entistä parempaan palveluun. Tukipalvelumme toimivuutta pitää hyvänä tai erinomaisena 98% asiakkaistamme.

 • #
  Osaavat kumppanit

  Teemme myös yhteistyötä viestintä-ja mainostoimistojen sekä muiden asiantuntijatalojen kanssa. Kumppaninamme saat käyttöösi kovan luokan teknologisen osaamisen ja asiantuntijuuden vaativien verkkopalveluiden toteuttamiseen.

"Missiomme on auttaa asiakkaitamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja turvallisesti."

~ Kari Turunen, toimitusjohtaja

Yrityksen missio ja arvot Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä!

Kari Turunen

Kari Turunen / CEO

kari.turunen@valu.fi