Autamme asiakastamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.

Strateginen kumppanisi verkossa.

Oikeita ratkaisuja

Olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaita, joille kykenemme tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja ja todellista lisäarvoa. Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja strategiseen yhteistyöhön, jossa verkkopalveluita ja -sovelluksia rakennetaan pitkäjänteisesti, hyötyjä ja tuloksia saavuttaen. Rakennamme oikeat ratkaisut oikeisiin tarpeisiin.

"Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja strategiseen yhteistyöhön."

~ Kari Turunen, toimitusjohtaja

Oma tuotekehitys

Olemme koko toimintamme ajan pitäneet tärkeänä omaa tuotekehitystä. Se on ohjannut meitä etsimään ja oivaltamaan ratkaisuja todellisiin asiakastarpeisiin. Kiinnitämme erityistä huomiota käyttökokemukseen ja tuotteen olemassaolon edellytykseen eli siihen, että mitä lisäarvoa tuotteella tulee saada aikaan.

Samalla tuotekehitykseen panostaminen on tehnyt yrityksestämme varsin ketterän. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeisiin ja kehittämään tuoteominaisuuksia, jotka näemme kilpailuetuina. Hyvä esimerkki tästä on Valu Mobile -nimiselle tytäryhtiöllemme kehittämämme tuote, joka merkitsee isoa muutosta käytännön myyntityössä. Applikaatio on nimeltään Showell – voit ladata sen Applen App Storesta.

Valun ytimessä

 • #
  Kokemus, luovuus ja into

  Yrityksemme henkilöstö muodostaa kombinaation, joka soveltuu alallemme erittäin hyvin. Meillä on riittävästi kokemusta, jotta tunnemme hyvät toimintamallit ja pystymme välttämään turhat virheet. Samalla yrityksemme jatkuva kasvu on tuonut tiimiimme vuosittain uusia tekijöitä. Sopiva sekoitus kokemusta, luovuutta ja intoa pitää meidät alamme edelläkävijöiden joukossa myös tulevaisuudessa.

 • #
  Asiakaslähtöisyys

  Olemme helposti lähestyttävä kumppani ja ideoimme mielellämme asiakkaidemme kanssa verkon yhä parempaa hyödyntämistä osana toiminnan kehittämistä. Asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mittaamalla saamme tiedon asiakassuhteen toimivuudesta ja mahdollisuuksista entistä parempaan palveluun. Asiakkaistamme 92% pitää yhteistyötä kanssamme hyvänä tai erinomaisena. Tukipalvelumme toimivuutta pitää hyvänä tai erinomaisena 98% asiakkaistamme.

 • #
  Osaavat kumppanit

  Teemme laajaa yhteistyötä muun muassa viestintä- ja mainostoimistojenkanssa. Kumppaninamme saat käyttöösi kovan luokan teknologisen osaamisen ja asiantuntijuuden vaativien verkkopalveluiden toteuttamiseen. Teemme yhteistyötä johtavien viestintätoimistojen –
  kuten Miltton, Kreab Gavin Anderson, Hill&Knowlton, ja Pohjoisranta Burson-Marsteller – kanssa.

"Missiomme on auttaa asiakkaitamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti."

~ Kari Turunen, toimitusjohtaja

Yrityksen missio ja arvot Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kari Turunen

Kari Turunen / toimitusjohtaja

kari.turunen@valu.fi