Totutut ratkaisut eivät aina ole parhaita ratkaisuja. Valun yksi ydinarvoista on aina ollut luovuus - uusien ideoiden ja tuotteiden löytäminen ja kehittäminen asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin.

Tuotekehitystä asiakkaidemme parhaaksi.

Headup nostaa suorituskyvyn ja tietoturvan uudelle tasolle.

Headup yhdistää maailman suosituimman julkaisujärjestelmän huippuluokan tietoturvaan, skaalautuvuuteen ja nopeuteen. Sisällönhallinta tehdään tutuilla työkaluilla WordPressissä, josta voidaan yhdellä klikkauksella generoida nopeasti latautuva, hakukoneystävällinen ja kovaa kuormitusta kestävä staattinen sivusto. Julkinen sivusto voidaan erottaa täysin sisällönhallintaympäristöstä, mikä tekee ratkaisusta erittäin tietoturvallisen ja varmistaa, että sisällöntuotantoympäristö on jatkuvasti saatavilla - myös kriisitilanteissa.

Scroll Down

Valu Search tuo verkkosivustoosi luksusluokan käyttökokemuksen.

Olemme Valulla kehittäneet hakutoiminnallisuuden, joka tekee oikean tiedon löytämisestä helpompaa. Valu Search palvelee parhaiten, kun verkkosivustolla on paljon sisältöä ja sisältö jakautuu erilaisiin sisältötyyppeihin, kuten ajankohtaisiin artikkeleihin, julkaisuihin, yhteystietoihin, blogikirjoituksiin tai hankkeisiin. Hakutoiminnallisuus näyttää hakutulokset sisältötyyppikohtaisesti ja haun piiriin on mahdollista lisätä useita eri sivustoja.

Scroll Down

"Aktiivinen tuotekehityksemme kumpuaa yrityksemme missiosta. Aiempaa fiksumpien ratkaisujen löytäminen asiakkaidemme haasteisiin tuo tiimimme työskentelyyn erityistä motivoituneisuutta."

~ Kari Turunen, perustaja

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!