Edistyksellinen sivustohaku laajojen sisältömäärien verkkosivustoille.

Valu Search

Mistä on kyse?

Valu Search on suunniteltu tuomaan huippuluokan käytettävyyden laajojen verkkosivustojen sisältöjen hakemiseen ja esittämiseen. Valu Search hakee sisällöt tarvittaessa usealta eri sivustolta ja lajittelee hakutulokset selkeästi sisältötyypeittäin yhteen näkymään. Valu Search räätälöidään sivuston tyyleihin sopivaksi asiakaskohtaisesti, jotta sivuston brändiin liittyvä käyttökokemus säilyy aukottomana.

10 hyvää syytä miksi Valu Search

1. Selkeys

Valu Search lajittelee hakutulokset fiksusti ja selkeästi sisältötyypeittäin. Lisäksi hakutoimintoon voidaan lisätä tarvittaessa erilaisia suodattimia.

2. Rajattomuus

Valu Search mahdollistaa rajattoman määrän hakuja sekä rajattomasti indeksoitavia sisältöjä.

3. Suorituskyky

Valu Search ei kuormita asiakkaan verkkosivuston tietokantaa indeksoinnilla, vaan se kerää datan matalan kuormituksen aikaan sivuston julkisesta käyttöliittymästä.
Myöskään hakukyselyt eivät kohdistu sivuston tietokantaan, vaan erilliseen hakuindeksiin, mikä parantaa sivuston vakautta ja nopeautta.

4. Alustariippumattomuus

Valu Search ei ole sidottu sivustolla käytettyyn julkaisualustaan vaan se voidaan asentaa mille tahansa alustalle.

5. Käytettävyys

Ennakoiva, brändisi mukainen hakutoiminto parantaa merkittävästi sivustosi käyttökokemusta moniin tavanomaisiin hakuihin verrattuna - myös mobiilissa.

6. Indeksointi

Valu Searchin indeksointi tuo lisätyn tiedon kerran vuorokaudessa haun piiriin. Räätälöidyssä hakutoiminnossa indeksointitiheys voi olla vieläkin tiuhempi.

7. Relevanttius

Verkkosivustolla on kaikilla sivuilla toistuvia elementtejä, esimerkiksi navigaatio. Tällaisista teksteistä ei haluta osumia hakuun. Valu Search konfiguroidaan indeksoimaan vain oleellista sisältöä ja haun käyttäjät löytävät nopeammin ja helpommin juuri oikean sisällön.

8. Ajansäästö

Kun sivuston kävijät tai vaikkapa kollegasi löytävät oikean sisällön omatoimisesti, sinulle tulee vähemmän kyselyjä, mistä löytyy oikea sisältö. Voit käyttää säästyneen ajan paremmin haluamallasi tavalla.

9. Saavutettavuus

Saavutettavuusasiat ovat nyt vahvasti pinnalla ja jokainen suurempi organisaatio haluaa palvella hyvin myös ikääntyvää käyttäjäryhmää. Valu Search mahdollistaa tämänkin!

10. Päivittyvyys

Valu Search mahdollistaa WordPress-sivustoilla erityisen live update -toiminnon, joka tuo tuoreen sisällön välittömästi haun piiriin. Tämä on erityisen tärkeää aktiivisilla ja sisältömäärältään suurilla sivustoilla, joissa päivitetyt sisällöt tulee löytää saman tien.

"Haku on edistyksellinen. Valu Searchin kaltainen hakutoiminto oli meillä uuden sivuston vaatimuksena."

~ Marsa Jurvakainen, viestintäpäällikkö, OSAO

Milloin Valu Search on järkevin valinta?

Kun haluat useita sivustojasi saman haun piiriin

Jos käytössä on useita sivustoja, kävijän haluama sisältö voi löytyä toiselta sivustoltasi. Valu Searchin avulla kävijä löytää haluamansa sisällön kerralla riippumatta siitä, missä domainissa varsinainen sisältö on.

Kun sivustolla on laaja sisältökokonaisuus

Hakumme sisältömäärärajoitukset eivät ole ihan pieniä ja isompikin verkkosivusto indeksoidaan kohtuullisilla kuukausihinnoilla.

Kun nykyinen hakutoiminto ei riitä

Monet tyypilliset sivustojen sisäiset haut tarjoavat välttämättömimmän vaatimattomalla viimeistelyllä ja monesti sivustosi muusta tyylistä irrallisena toimintona. Kun sivustosi on käyttökokemukseltaan ja suorituskyvyltään huoliteltu, huippuluokan räätälöity hakutoiminto viimeistelee laadukkaan käyttökokemuksen.

Kun tarvitset räätälöintiä

Räätälöimme hakua siten, että haku löytää oleellisimman sisällön ja jättää turhat elementit pois.

Kun haluat varmistaa saavutettavuuden

Saavutettavuusohjeet WCAG 2.1 edellyttää AA-tasolla, että sivusto on navigoitava ja että sisällön voi löytää usealla eri tavalla. Toimiva haku verkkosivustolla auttaa tämän vaatimuksen täyttämisessä.

Kun tarvitset haun intranetiin tai extranetiin

Valu Search toimii julkisten verkkosivustojen lisäksi loistavasti myös intranetin tai extranetin hakuratkaisuna.

Tutustu tarkemmin ja kokeile demoa! Siirry Valu Search -sivustolle

Kari Turunen, perustaja

Miksi hyvä sivustohaku on tärkeä?

Kehnon sivustohaun tarjoaminen laajojen sisältöjen sivustoilla on tiedon etsijän aliarvostamista ja tarpeetonta huonon laatukokemuksen välittämistä eteenpäin.

Lue lisää Lue lisää
Kari Turunen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin sovitaan sitoumuksettomasta Valu Search -demosta.

Juha Mattila

Juha Mattila / Senior Sales Consultant

juha.mattila@valu.fi / 050 524 1846