Koko yrityksemme henkilöstö on sitoutunut missioomme, joka on auttaa sinua toimimaan verkossa tehokkaasti ja turvallisesti.

Nauti matkasta, me hoidamme loput.

Olet meille tärkeä.

Olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaita, joille kykenemme tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja ja todellista lisäarvoa. Emme lähde tarjoamaan projektia lainkaan, mikäli emme ole oikeanlainen kumppani juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin. Tästä syystä kysymme monesti hankaliakin kysymyksiä ennen kuin teemme tarjouksen.

Uskomme strategiseen yhteistyöhön, jossa verkkopalveluita ja -sovelluksia rakennetaan pitkäjänteisesti, hyötyjä ja tuloksia saavuttaen.

"Koko projektin ajan oli fiilis, että olemme hyvissä käsissä. Valulla osattiin varata aikaa niihin asioihin, joihin sitä tarvitsimme. Myös sivuston päivityskoulutus oli hyvä!"

~ Päivi Peltola, viestinnän asiantuntija, Mustankorkea

Emme pakoile vastuuta.

Kokonaisvaltaisena ja monipuolisena kumppanina emme pompottele asiakkaitamme luukulta toiselle vaan tarjoamme avun ja vastaukset suoraan saman katon alta. Tukipalveluidemme asiakastyytyväisyys vaihtelee tyypillisesti 98-100%:n välillä ja avainasiakkaillemme tehdyssä NPS-mittauksessa saimme kesällä 2023 tulokseksi peräti lukeman 65.

“Tahdon tässä samalla ilmaista kiitokseni nopeasta ja auttavaisesta asenteesta Valun tukipalveluissa, jokaisessa tilanteessa. Se on aivan omaa luokkaansa."

~ Loviisan kaupunki

Viemme projektit maaliin jämäkästi.

Useimmiten Valu tarjoaa projekteihin koko toimitusketjun alusta loppuun, palvelumuotoilusta tai konseptoinnista ylläpitoon saakka. Tästä syystä olemme pystyneet pitämään projektiemme aikataulut varsin jämäkkinä. Olemme luoneet projektin läpivientiin myös oman Valu-mallimme, joka toimii käytännössä projektin laatujärjestelmänä.

Projektitiimiemme pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus auttaa myös välttämään tyypillisimmät sudenkuopat projektien eteenpäin viemisessä.

"Toimiva yhteistyö loi meille asiakkaana turvallisen ja luottavaisen olon. Pystyimme koko ajan luottamaan siihen, että Valulla on homma hallussa."

~ Åbo Akademi

Osaamisemme loppuu harvoin kesken.

Laaja ja aktiivinen tuotekehitystoimintamme on tuonut vuosien mittaan yritykseemme useita huippukehittäjiä, joiden osaamista hyödynnämme myös asiakasprojekteissamme. Tästä syystä tarjoamme tyypillisesti myös tavanomaisia verkkosivustoprojekteja vaativampia kokonaisuuksia, jotka saattavat sisältää muun muassa mobiilisovelluksia, toiminnanohjauksellisia ominaisuuksia, intraneteja tai vaikkapa verkkokauppoja.

"Olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saaneet aikaan. Voin ilolla suositella Valua yhteistyökumppaniksi vaativiinkin nettisivuprojekteihin."

~ Kekkilä Professional

"Positiivisesti yllätti se, miten helppoa oli olla Valun asiakkaana. Meidän ajatuksista ja toiveista saatiin kiinni, vaikka emme aina varmasti olleet kovin selkeitä tai osanneet kertoa, mitä haluamme."

~ Erja Tiura, viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, Neova

Sovitaanko tapaaminen?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää digitaalisista mahdollisuuksista!

Lauri Alppisara

Lauri Alppisara / Executive, Cyber Security & Sales

lauri.alppisara@valu.fi / 050 375 6355