Koko yrityksemme henkilöstö on sitoutunut missioomme, joka on auttaa sinua toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.

Nauti matkasta, me hoidamme loput.

Olet meille tärkeä.

Olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaita, joille kykenemme tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja ja todellista lisäarvoa. Emme lähde tarjoamaan projektia lainkaan, mikäli emme ole oikeanlainen kumppani juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin. Tästä syystä kysymme monesti hankaliakin kysymyksiä ennen kuin teemme tarjouksen.

Uskomme strategiseen yhteistyöhön, jossa verkkopalveluita ja -sovelluksia rakennetaan pitkäjänteisesti, hyötyjä ja tuloksia saavuttaen.

"Meistä tuntui, että me asiakkaana olemme tärkeä. Odotamme mielenkiinnolla myös tulevaa yhteistyötä. Valu Digitalilla näyttää olevan paljon tarjottavaa."

~ Finnpilot

Emme pakoile vastuuta.

Kokonaisvaltaisena ja monipuolisena kumppanina emme pompottele asiakkaitamme luukulta toiselle vaan tarjoamme avun ja vastaukset suoraan saman katon alta. Tukipalveluidemme asiakastyytyväisyys vaihtelee tyypillisesti 98-100%:n välillä ja avainasiakkaillemme tehdyssä NPS-mittauksessa saimme vuoden 2019 alussa tulokseksi peräti lukeman 76.

“Tahdon tässä samalla ilmaista kiitokseni nopeasta ja auttavaisesta asenteesta Valun tukipalveluissa, jokaisessa tilanteessa. Se on aivan omaa luokkaansa."

~ Loviisan kaupunki

Viemme projektit maaliin jämäkästi.

Useimmiten Valu tarjoaa projekteihin koko toimitusketjun alusta loppuun, palvelumuotoilusta tai konseptoinnista ylläpitoon saakka. Tästä syystä olemme pystyneet pitämään projektiemme aikataulut varsin jämäkkinä. Olemme luoneet projektin läpivientiin myös oman Valu-mallimme, joka toimii käytännössä projektin laatujärjestelmänä.

Projektitiimiemme pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus auttaa myös välttämään tyypillisimmät sudenkuopat projektien eteenpäin viemisessä.

"Toimiva yhteistyö loi meille asiakkaana turvallisen ja luottavaisen olon. Pystyimme koko ajan luottamaan siihen, että Valulla on homma hallussa."

~ Åbo Akademi

Osaamisemme loppuu harvoin kesken.

Laaja ja aktiivinen tuotekehitystoimintamme on tuonut vuosien mittaan yritykseemme useita huippukehittäjiä, joiden osaamista hyödynnämme myös asiakasprojekteissamme. Tästä syystä tarjoamme tyypillisesti myös tavanomaisia verkkosivustoprojekteja vaativampia kokonaisuuksia, jotka saattavat sisältää muun muassa mobiilisovelluksia, toiminnanohjauksellisia ominaisuuksia, intraneteja tai vaikkapa verkkokauppoja.

"Olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saaneet aikaan. Voin ilolla suositella Valua yhteistyökumppaniksi vaativiinkin nettisivuprojekteihin."

~ Kekkilä Professional

"Olemme ottaneet ison harppauksen hakukonenäkyvyydessä ja konversioiden lisääntymisessä. Uudistus on tuottanut meille konkreettista, mitattavaa hyötyä. Myös visuaalisuus on aivan eri tasolla kuin ennen."

~ Beamex

Sovitaanko tapaaminen?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää digitaalisista mahdollisuuksista!

Juha Mattila

Juha Mattila / Sales Director

juha.mattila@valu.fi / 050 524 1846