Sales Director, 050 524 1846

Juha Mattila

Työnkuva ja osaaminen

Vastaan Valulla asiakkuuksista ja myynnin kehittämisestä. Olen yrityksemme osakas ja toimenkuvaani hallituksen puheenjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä kuuluu myös yrityksemme kehittämiseen liittyvä työ.

Kokemus

Myynnin ja markkinoinnin parissa olen työskennellyt yli 20 vuotta. Toimialaltamme myynnin, markkinoinnin, projektijohtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen kokemusta minulla on reilut 10 vuotta. Osaamisalueitani ovat:

  • Liiketoiminnan kehittäminen verkon avulla
  • Verkkopalveluprojektit ja jatkokehittäminen
  • Konseptisuunnittelu
  • Verkkoviestinnän kehittäminen

Toimintani Valu Digitalin pitkäjänteisessä kehittämisessä tunnetusti nopeasti muuttuvalla ja kehittyvällä toimialalla toimii mielestäni myös osaltaan hyvänä viitekehyksenä valmiuksilleni ymmärtää asiakasta. Tätä kokemuspohjaa haluan käyttää asiakkaidemme parhaaksi.

 

Asiakkaiden auttaminen ytimessä

Verkkopalvelumyynnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisena autan asiakkaita muodostamaan kokonaiskäsityksen heille parhaalla tavalla sopivista verkkopalveluratkaisuista. Kerron mitä tämä kehittämisprosessi pitää sisällään, mitä me teemme ja kuinka autamme asiakkaitamme ylläpitovaiheessa ja projektien jälkeisessä jatkokehitysvaiheessa ja mitkä ovat näiden investointien kustannukset.

"Paras tulos syntyy luottamuksen pohjalta pitkäjänteisessä ja aktiivisessa kumppanuussuhteessa."

~ Juha Mattila, myyntijohtaja

Ota yhteyttä!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Juha Mattila

Juha Mattila / Sales Director

juha.mattila@valu.fi / 050 524 1846